|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Co z MFO2?
Magth - 18-03-2011, 13:56 Temat postu: Co z MFO2? Witam, dziś z kolegą rozmawiałem o tym, co będzie z MFO2 po starcie "trójki". Doszliśmy do wniosku że pewnie zostanie usunięta, bo pewnie większość osób przeniesie się do MFO3. Ja jestem jednak zdania, by zostawić MFO2. Dlaczego? Może i mnóstwo osób przestanie grać, ale dla tej garstki osób warto też zostawić grę. Na pewno gracze nie zrezygnują jeśli mają dobrą postać, a szkoda było by stracić np. to, co włożyliśmy w punkty MF. Wiele osób trudziło się by nabić punkty rankingowe, pvp, exp, zdobyć gold i stworzyć dobrą postać. Jestem więc za tym, żeby MFO2 zostało!
Co Wy na to? Jeśli był taki temat to przepraszam
Night Crawler - 18-03-2011, 14:08
Z mf2 będzie jak z oldem, zginie śmiercią naturalną. Albo nie, w każdym razie mf2 ma ponoć zostać, choć wątpię by na długo.
Anonymous - 18-03-2011, 14:08
Ile razy można to powtarzać, MFO2 nie zostanie usunięte ani zamknięte, jak będą chętni by w nie grać to będzie dostępna!
Areen - 18-03-2011, 17:45
Magth napisał/a: | Doszliśmy do wniosku że pewnie zostanie usunięta |
Źle myślicie, i najlepiej tego nie róbcie, bo wam to nie wychodzi.
Tomi - 18-03-2011, 23:23
MF2 będzie cały czas dostępna i dopóki MF3 nie wyjdzie poza wersję beta (a będzie nią nawet po 1 kwietnia) MF2 będzie główną wersją z jedynie linkiem do v3. Po jakimś czasie sytuacja się odwróci - v3 będzie po główną domeną i będzie miała zajawkę na stronie startowej - wypróbuj też wersję classic czy coś w tym stylu.
|
|