My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - włamanie

Totex - 20-05-2011, 17:13
Temat postu: włamanie
Witam no bo mam taki problem.. mialem podac wlasnie kumplowi haslo bo chcial se zobaczyc postac eXsiTe ( to byl kumpel z klasy ) i w tym czasie chcialem mu odpisac to haslo na pw i wlasnie wtedy napisal taki koles i przypadkowo jemu podalem te haslo ;) no i wlasnie wtedy on se wszedl i zmienil jak widac . mam takie pytanie czy nie daloby sie odzyskac tego konta lub jakieś ostrzeżenie dać tamtemu Rolling Stone ?
Antybristler - 20-05-2011, 18:45

Nawet jeśli odzyskasz postać to z głupoty raczej nic Cię nie wyleczy.
Możesz chociaż wysłać przypomnienie hasła na maila?
Jeśli robiłeś na zmyślony adres postać i nie zmieniłeś to szczerzę współczuję braku pewnego narządu wewnątrz czaszki...

Scoo - 20-05-2011, 20:44

E-mail'e fałszywe powinno się zwalczać wysyłając wiadomość potwierdzającą na skrzynkę. Prosty skrypt, 5 min. roboty.

Tyle ode mnie. Ciał.

Totex - 20-05-2011, 23:03

no wlasnie email mam falszywy ;)
ADIHC1 - 21-05-2011, 00:42

A regulamin gry znasz?
michol11 - 21-05-2011, 08:37

Totex napisał/a:
Witam no bo mam taki problem.. mialem podac wlasnie kumplowi hasl

No i za to powinien Ci sie juz ban należeć :] Twoja głupota - sam za nią płać.

Totex - 21-05-2011, 10:19

no wiem kurde moze jest troche racji ze jest mojego bledu tez troche ale nie wiem nie da sie temu zapobiec ? bo sw3 to jest nie moderowany wiec mozna miec multi i mialem tam w prezentacji ze mam zmienne ip i zeby nie banowali
michol11 - 21-05-2011, 19:51

Kod:
§4
Każde konto w grze jest własnością Administracji, która użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła. 

§5
Użytkownik jest odpowiedzialny za wszystko, co dzieje się z jego kontem