|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Mfo2
xYOx - 26-05-2011, 13:17 Temat postu: Mfo2 chciałbym się zapytać administracji dlaczego 'olewacie dwójkę' ?
rozumiem ze trójka jest nowa wymaga więcej czasu i dopieszczenia ale to chyba nie znaczy ze można zaniedbywać dwójkę;/ Gm'ów zobaczyć dostępnych jest naprawdę ciężko i uważam ze nie radzą sobie jest jeden czy tam może dwóch gm aktywnych co jakiś czas i to wszystko.( nie to że mam zastrzeżenia do ich pracy wykonują oni ją sumiennie i wgl ale uważam ze za mało czasu poświęcają temu;)) może za jakiś czas należało by powołać nowych którzy grają aktywni w mfo2 ?
chcecie zrobić z dwójki to samo co z old tyle pracy w to włożyliście a teraz co koniec? zapewne powiecie ze nie jest to żaden koniec ale to do tego zmierza. trzeba też zrozumieć graczy takich jak jak między innymi ze nie podeszła mi trojaka i nie będę w nią grał ale nadal chciałbym kontynuować zabawę na mfo ale jak tak dalej pójdzie nie będzie to możliwe bo zrobią się 3nie moderowane światy...
swoją droga forum też zamarło;)
Mam nadzieje że nie uraziłem tą wypowiedzią administracji jeśli tak to przepraszam ale ktoś musi rozpocząć ten temat
Vego1213 - 26-05-2011, 13:51
Temat powtórzony jak na moje oczko.
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=35759
Tu wszystko było omawiane a co administracja z tym zrobi to nie zależy już od graczy
kasta - 26-05-2011, 17:51
dokladnie xyox.
Moim zdniem poweinni zostac wybrani odzielnie gm-owie do mfo2 i do mfo 3 .
bo mfo 3 to co innego i mfo 2.
ADIHC1 - 26-05-2011, 18:02
xYOx napisał/a: | może za jakiś czas należało by powołać nowych którzy grają aktywni w mfo2 ? |
Przeczytaj w poprzednim temacie co napisałem na ten temat.
xYOx napisał/a: | zapewne powiecie ze nie jest to żaden koniec ale to do tego zmierza |
Ależ oczywiście, że to koniec. Coś się zaczyna, coś się kończy.
Dodam tylko, że początkowo MFO3 miało być aktualizacją MFO2 (czego zalążek można było zobaczyć po aktualizacji m.in. Dill). W ogóle koncepcja "nowej wersji gry" była inna. To jednak nie jest już 2006 rok, gra w takiej formie przestawała być atrakcyjna dla przeciętnego, nowego gracza. MFO2 miało wiele wad, wyeliminowanie ich wszystkich wymagało napisania właściwie wszystkiego od nowa. Z czasem obie gry były na tyle różne, niekompatybilne, że aktualizacja MFO2 do MFO3 przestała być możliwa. Wasze narzekanie naprawdę nic nie zmieni - administracja poświęciła bardzo wiele, nie ma już odwrotu. Nie ma też czasu, żeby dzielić go pomiędzy dwie wersje gry. Dotyczy to także Game Masterów - nowi, jeśli się pojawią, zostaną zwerbowani z myślą o MFO3.
Mogę zamknąć?
xYOx - 26-05-2011, 20:31
wszystko jasne. Mfo równie dobrze można wyłączyć...
tak zamnij
ADIHC1 - 26-05-2011, 22:00
No, wyłączyć nie, podobnie jak Old, pewnie znajdą się osoby, które będą chciały grać w MFO2. Powinny mieć jednak świadomość, że gra nie jest już rozwijana.
|
|