|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - s3 Konto .
Bright - 20-08-2011, 16:24 Temat postu: s3 Konto . Witam na początku chcę powiedzieć że nie chcę odpowiedź graczy ich durne komentarze ... Only [GM] !
Sprawa jest następująca :
Miałem konto na świecie 3 . nick : Margal , 98 lv .
Przestałem grać w marcu gdzieś daty nie pamiętam . I dopiero tydzień temu gdzieś około konta sobie przypomniałem np.KaczaGuguII 90 lv i inne mniej ważne . Chciałem sobie przypomnieć poprzez email i nie znaleziono w bazie email tego . Pomyślałem może źle wpisuję lub konto się usunęło i zobaczyłem w szukaj : Ost. logowanie 21.07.2011 coś nie tak ponieważ nie grałem wtedy i pomyślałem że ktoś mógł jakoś wejść a nie udzielałem nikomu hasła/email .
Mam Zmienne IP i cały czas na jednym laptopie się logowałem pamiętam na tym koncie .
Myślę że : albo email źle wpisuję albo ktoś zmienił email Można to jakoś sprawdzić ? Nie chcę tu kazań żadnych bo to nie o to chodzi , chcę tylko jakoś zainteresować się tym .
Mógł by [Gm] jakoś email sprawdzić ?
Czekam na ODP GM ! Tylko GM !
ADIHC1 - 20-08-2011, 18:07
Napisz mi na PW na forum adres e-mail, jaki wpisywałeś przy próbie przypomnienia hasła.
musaraj - 23-08-2011, 11:36
To ja też się przy tym wypowiem.
Sprawa dotyczy s1.
Mam dokładnie ten sam problem.
MOje konto (140+) nie usunęło się samo na pewno po 5 miesiacach (skonczylem grac jak wyszło MFO3). OStatnio pomyślałem sobie, że warto by sobie chociaż ruchy spalić. Wpisuje login i hasło - źle.
Myślę, wpisuje inną możliwość - źle . POnieważ na wszystko używam tylko 4 różnych haseł (pomijając MF3) wprawdzam 3 i 4 - źłe!
Korzystam z opcji przypominania - "e-maila nie ma w bazie danych". Próbuje drugi adres (bomam 2) - to samo po rza kolejny NIe chce zakładać nowego tematu, skoro kolega już tutaj założyl z podobnym przypadkiem. Wydaje mi się, ze ktoś po prostu włamuje się na konto w już mało zywym MFO2.
Sprawdziłem -
Kod: | Ost. logowanie 05.08.2011 |
[ Dodano: 23-08-2011, 12:40 ]
I jeszcze jedo - prawdopodobnym złodziejem może być NaRuTeK
Kod: | 05.08.2011 Zbroja Cienia 1 szt. 11025000 G NaRuTeK |
Kod: | 05.08.2011 Szlacheckie Buty 1 szt. 1575000 G NaRuTeK |
URI - 30-01-2012, 17:53
Też mam ten problem .. ;\\ O co z tym chodzi ?? Moja była postać nick: RAVEN_2 nie grałem chyba z Rok na niej.. Niedawno byłem w karczmie Langeburg i co widzę ?.. RAVEN_2 stoi online patrzę profil wszystko się zgadza Lv, Nick, Avatar, Logi itp..
e-mail był wtedy : rezydent44@o2.pl wpisywałem w odzyskaniu hasła i nic.. (Pisze że nie znaleziono adresu w bazie )..
Czy da się jakoś odzyskać postać ?..
|
|