|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Popsute mfo
reaad - 04-10-2011, 11:23 Temat postu: Popsute mfo Witam, mfo2 się psuje.... jakościowo avatary są okropne, tinypic nie zawsze działą (tylko na mfo) postać czasami wariiuje (czasem sama wychodzi na pole i nie tylko mi się tak dzieje). To samo z GM'ami... nie wiem kiedy ostatnio widziałem GM'a żeby nałożył karę lub odpowiedział na jakieś zażalenie... po co są zażalenia skoro powiedzmy kara jest na 2 tyg. a GM odpowie na zażalenie po miesiącu? Kompletny bezsens. Jeśli dalej chcecie na tej grze zarabiać to radzę zrobić coś z tymi rzeczami, bo każdy robi co chce, nie mówiąc o tej grafice i zapewniam Was, że poprze mnie całe mfo. Gram w tą gre dobre pare lat i jeśli dalej tak pójdzie to bedziecie mieli dużo dużo graczy mniej.
Antybristler - 04-10-2011, 13:03
Cytat: | jakościowo avatary są okropne |
Nie zauważyłem.
Cytat: | tinypic nie zawsze działą (tylko na mfo) |
Ponoć jest jakiś błąd.
Cytat: | postać czasami wariiuje (czasem sama wychodzi na pole i nie tylko mi się tak dzieje) |
Upewnij się czy nikt nie zna Twojego hasła
Co do GM'ów możliwe, że za niedługo pojawią się nowi, którzy będą na stażu, lecz później przeniosą się do mfo3 (może ktoś zostanie).
A tak dla przypomnienia: MFO2 nie będzie dalej rozwijane.
michol11 - 04-10-2011, 17:22
reaad napisał/a: | Gram w tą gre dobre pare lat i jeśli dalej tak pójdzie to bedziecie mieli dużo dużo graczy mniej. |
Ciekawe ; ] Ja dostrzegłem już to dawno, dawno temu...
musaraj - 04-10-2011, 17:47
Potrzebni są nowi GMowie, tak?
Antybristler - 04-10-2011, 17:55
musaraj napisał/a: | Potrzebni są nowi GMowie, tak?
|
Co tam GM przy adminie musaraju
Arcadian - 04-10-2011, 17:57
Cytat: | postać czasami wariiuje (czasem sama wychodzi na pole i nie tylko mi się tak dzieje) |
Też tak mam np expie na podworkach padam i jestem na polu :O?
Cytat: | jakościowo avatary są okropne |
Mi wo gule nie działają.
musaraj napisał/a: | Potrzebni są nowi GMowie, tak?
|
I nadal nie wiem czego ten u góry spamuje Przecież są H@ będą chcieli gm? To sobię znajdą.
Antybristler - 04-10-2011, 18:00
Cytat: | Też tak mam np expie na podworkach padam i jestem na polu :O? |
To już co innego. Bo po prostu zanim się wyświetli raport z przegraną jesteś już w mieście, a przy kolejnym wciśnięciu strzałki wyłazisz z miasta
PS: musaraj już tak ma
ADIHC1 - 04-10-2011, 18:00
Co do spraw organizacyjnych - przejrzyj dział Rozmowa, tam wszystko było wielokrotnie wyjaśniane.
Co do błędu z TinyPic to:
a) podajesz zły link (musi to być bezpośredni link do obrazka)
b) błąd leży po stronie TinyPic
reaad - 05-10-2011, 12:02
Antybristler; każdy ci powie, że avatary sie psują jakościowo - tylko ty swój widzisz dobrze, ale i tak do czasu )
a co z GMami ? czemu logują sie raz na miesiac? zadnych kar, odpowiedzi - porazka.
Antybristler napisał/a: | Upewnij się czy nikt nie zna Twojego hasła |
nikt nie zna hasła, bo mam tam b. dużo literek i tylko ja się tam loguję, a to że mi raz wychodzi na pole na jakiś czas, (kolegom też, to już są bugi.)
ADIHC1 napisał/a: | Co do błędu z TinyPic to:
a) podajesz zły link (musi to być bezpośredni link do obrazka) |
Daje 1 link , więc wiem jak sie wstawia obrazki, a co do błędu tinypica to dzieje sie tak tylko na mfo do tego nie każdemu, bo niektorym obrazki padly wszystkie a niekotrym siedza w spokoju.
Arcadian napisał/a: | Też tak mam np expie na podworkach padam i jestem na polu :O? |
Chodzi o to, że jestem w mieście, kupuje sobie np miksy, daję bezpośrednio inteligencja, ustawiam, potem daję mapa i jestem na polu wytlumacz to.
Antybristler napisał/a: | A tak dla przypomnienia: MFO2 nie będzie dalej rozwijane. |
Nie mowie tu o rozwijaniu gry, tylko o naprawianiu błędów np z tym avatarem.. zrobisz sobie super pro elo avatar a tutaj zaraz napis jest zamazany a jakość jak 1/2 z jpg. ;|
Btw. co do GM'a to ja moge iść pełnoletni, wykształcony, przystojny do tego znam fabułe w mfa - ideał
Antybristler - 05-10-2011, 14:51
Cytat: | Antybristler; każdy ci powie, że avatary sie psują jakościowo - tylko ty swój widzisz dobrze, ale i tak do czasu ) |
Daj screen to Ci uwierzę.
Cytat: | nikt nie zna hasła, bo mam tam b. dużo literek i tylko ja się tam loguję, a to że mi raz wychodzi na pole na jakiś czas, (kolegom też, to już są bugi.) |
Masz wysoki level, a na taki dzieciaki lubią się włamywać. Uważaj gdzie się logujesz.
Najlepiej nagraj jak postać "sama" chodzi po mapie, bo nadal nie wierzę.
Cytat: |
Daje 1 link , więc wiem jak sie wstawia obrazki, a co do błędu tinypica to dzieje sie tak tylko na mfo do tego nie każdemu, bo niektorym obrazki padly wszystkie a niekotrym siedza w spokoju. |
Spróbuj na imageshack.us tam nigdy nie miałem problemów.
Cytat: | Btw. co do GM'a to ja moge iść pełnoletni, wykształcony, przystojny do tego znam fabułe w mfa - ideał
|
Tak jak wszyscy...
reaad - 05-10-2011, 15:12
Antybristler napisał/a: | Masz wysoki level, a na taki dzieciaki lubią się włamywać. Uważaj gdzie się logujesz.
Najlepiej nagraj jak postać "sama" chodzi po mapie, bo nadal nie wierzę. |
Zawsze postać wykonuje 1 ruch, zawsze w dół - raz na pare dni.
Antybristler napisał/a: | Daj screen to Ci uwierzę. |
spójrz na avatar świezo po odświeżeniu a u kogoś na avku. widać roznice, chcesz screena?
Antybristler napisał/a: | Tak jak wszyscy... |
Ale ja nie jestem wszyscy i nie mam na imię każdy. to ze tobie nie wyszlo to sie nie wyżywaj ;p
Cytat: | Spróbuj na imageshack.us tam nigdy nie miałem problemów. |
To samo jest. : )
http://i54.tinypic.com/14agzg0.png
Tutaj masz screen z dobrą jakością avatar mojego multi na 3ś, a tutaj masz
http://i55.tinypic.com/ir5d93.png
popsutą jakość mojego 2 konta. nie widzisz dalej roznicy? lupa? cokolwiek?
[ Dodano: 06-10-2011, 17:15 ]
i? nie macie już nic do powiedzenia, jak dałem dowody ?
|
|