|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Najlepszy GM
KisS - 06-12-2011, 21:55 Temat postu: Najlepszy GM Kto WG was jest Najlepszy GM
1. Baggy
2. Crypton
3. Minek
4. Vaandee
5. Benerit
6. ADIHC1
7. Psotka
Mozna pisac dlaczego głosujecie tak a nie inaczej
bartoloni - 06-12-2011, 21:58
kiss nie rozumiem koncepcji tego tematu ... wogule nie potrzebny ...
Antybristler - 06-12-2011, 22:01
Cytat: | wogule nie potrzebny | W ogóle*
Jak już kogoś krytykujesz to staraj się nie robić błędów.
A wracając do tematu to zagłosowałem na Adiego, bo ostatnie go trochę namęczyłem, Reszcie GM'ów nie mam nic do zarzucenia (tak jakby kogoś obchodziło moje zdanie).
Bicek - 06-12-2011, 22:04
Kiedyś była podobna ankieta , gdzie wygrał Walkmen , hehe
Zbyt szybko by oceniać nowych Gm
KisS - 06-12-2011, 22:06
bicek15 napisał/a: | Zbyt szybko by oceniać nowych Gm |
To jest tak troche dla rozrywki GMów i waszej
i dla sprawdzenia zdania innych
Arthes0 - 06-12-2011, 22:16
oczywiście Crypton
BaGGy - 06-12-2011, 22:55
Trochę za wcześnie jeśli chodzi o taką ankietę z uwzględnieniem nowych GM'ów. Dopiero po ok. półrocznej działalności można tak na prawdę powiedzieć coś na temat GM'a.
KisS - 06-12-2011, 23:01
BaGGy napisał/a: | Trochę za wcześnie jeśli chodzi o taką ankietę z uwzględnieniem nowych GM'ów. Dopiero po ok. półrocznej działalności można tak na prawdę powiedzieć coś na temat GM'a. |
Teraz to praktycznie tylko nowi działają pierwszy tydzień podobno Najważniejszy D:
BaGGy - 06-12-2011, 23:04
KisS napisał/a: | BaGGy napisał/a: | Trochę za wcześnie jeśli chodzi o taką ankietę z uwzględnieniem nowych GM'ów. Dopiero po ok. półrocznej działalności można tak na prawdę powiedzieć coś na temat GM'a. |
Teraz to praktycznie tylko nowi działają pierwszy tydzień podobno Najważniejszy D: |
Zrobić dobre wrażenie i jechać na nim aż do końca? To nie jest dobre kryterium oceniania.
KisS - 06-12-2011, 23:08
BaGGy napisał/a: | Zrobić dobre wrażenie i jechać na nim aż do końca? To nie jest dobre kryterium oceniania. |
nie w tym sensie tylko jak zauważylem jezeli dostałem bana przez 1 miesiąc GMowania np Cryptona to potem było ok a jak niedostałem przez 1 miesiąc GMowania Mnietuniema to było dobani
Anonymous - 07-12-2011, 09:03
BaGGy napisał/a: |
Zrobić dobre wrażenie i jechać na nim aż do końca? To nie jest dobre kryterium oceniania. |
BaGGy - Takie ankiety (itp. tematy) powstają teraz tylko i wyłącznie w celu wywierania presji na nowych GM. Gracze chcą zobaczyć jak bardzo się przejmują opinią o sobie, na ile mogą sobie pozwolić itp. Sam jestem spamowany postami typu "zgłoszę administracji i nie będziesz GM", albo "jesteś tu nowy i nie znasz panujących zasad" czy ewentualnie moje ulubione "inny GM pozwolił".
Zwróć uwagę że piszą w takich ankietach "najlepszy", "najgorszy" a nie "najbardziej surowy" czy "najłagodniejszy". Liczą na wygenerowanie pewnej opinii i tyle.
Sam w ciągu ostatnich dni przeglądam graczy zapisanych do turnieju szukając multikont. Poszła już przeszło setka banów za łamanie regulaminu - i jest dużo płaczu ludzi, którzy chcieli brać udział w turnieju, a przez własną głupotę zostali pozbawieni takiej możliwości. Jakoś nie liczę na + w ankiecie za takie działania
Arthes0 - 07-12-2011, 10:01
i go nie dostałeś ;d
[Ex-GM] Shell - 07-12-2011, 11:24
benerit napisał/a: | Zwróć uwagę że piszą w takich ankietach "najlepszy", "najgorszy" a nie "najbardziej surowy" czy "najłagodniejszy". Liczą na wygenerowanie pewnej opinii i tyle. |
A co to znaczy GM łagodny i GM surowy? Jak pamiętam był regulamin, kodeks kar - wszystko zgodnie z zapisami się wykonywało i koniec kropka. Ewentualne odstępstwa i uchybienia to niestety tylko w stosunku do swoich znajomych się robiło, stety-niestety. Jak ktoś jest zbyt łagodny albo zbyt surowy to znaczy, że to pomyłka, że jest Gejmem
Najlepszy/Najgorszy - tak powinno być. Najlepszy giem jest efektywny, udziela się, rozmawia, itd. Najgorszy gówno robi, mało wchodzi i tak dalej. Niestety graczę często żle uzywają i dobierają te słowa i efekcie najgorszy to taki co mnie zbanował i najlepszy to taki co mojego wroga uwalił.
I witos finitos.
Co do ankiety. Oczywiście, że ja byłem, jestem i będe zawsze najlepszy
Chaos - 07-12-2011, 13:19
Ja oddaję swój głos na Mapiego
Szkoda że nie ma go w ankiecie ;/
kacctuz - 07-12-2011, 14:10
S1 - Crypton - mało gram na s1, ale często online i wiem, że działa dobrze
S2. - benerit - mimo, że nowy (albo go niedawno zauważyłem?), często online, mam nadzieje, że przekłada się to na sprawdzania graczy tak jak pisze.
Ogólnie odkąd są nowi GMowie MFOv2 ożyło trochę.
|
|