My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - multi alarm #2

Elainor - 28-12-2011, 22:52
Temat postu: multi alarm #2
jakoś nie zauważyłem aby ten temat został zamknięty, jak widać po odwiedzinach i komentarzach to zainteresowanie graczy tą sprawą jest dość znaczne. ADIHC1 myślisz że walniesz nam jakąś nędzną formułkę dla ubogich dzieci i się odczepimy...?? wciąż czekam na wypowiedź Tomi'ego w tym temacie... bo forum jest po części poto aby rozwiązywać problemy graczy, a czekanie kilku miesięcy nie jest żadnym rozwiązaniem zwłaszcza patrząc na obecną ilość aktywnych graczy w mfo
Arthes0 - 28-12-2011, 23:00

no właśnie , nie możemy walczyć nic a nic z każdym graczem na 140 mam prawie multi alarm , to nie możliwe by tayle razy takie samo ip się trafiło......
Elainor - 28-12-2011, 23:10

"Zbieg okoliczności. Macie internet od tego samego dostawcy i zmienne IP - na zmianę wylosowaliście to samo IP, stąd powiązania." - słowa ADIHC1

jeżeli to prawda to proszę Arthes'a, Sir-Andree oraz Lil W4yn3 o to co ja zrobie.

posiadam bezprzewodowy internet w orange a wy?? (jeżeli macie inny to polecam na głos śmiać się z pewnego młodszego Admina)

z poważanie, uszanowaniem itp... Elainor...

Quba - 28-12-2011, 23:24

ja mam neostrade :p i losowe ip z puli...
ADIHC1 - 28-12-2011, 23:29

Cytat:
wciąż czekam na wypowiedź Tomi'ego w tym temacie.

Tomi, jeśli w ogóle tutaj zajrzy, napisze dokładnie to samo co ja.

Cytat:
nie możemy walczyć nic a nic z każdym graczem na 140 mam prawie multi alarm

To na 140 poziomie poza Tobą jest tylko trzech innych graczy?

Cytat:
posiadam bezprzewodowy internet w orange a wy?

Oni też ;)

Elainor - 28-12-2011, 23:37

neostrada to chyba nie orange

nie nie jest nas zaledwie 4 ale jak zauważyłeś każdy z nas jest bynajmniej dobrym graczem i jakieś noobki boja sie walk a miedzy sobą nie możemy walczyć co sprawia ze ta gra się robi nużąca.

wydaje mi się, że w życiu wystarczająco wspomogłem finansowo mfo abyście teraż mogli przestać się jedynie wymądrzać na forum i wziąć się do roboty

ejsid - 28-12-2011, 23:55

szmest
Love - 29-12-2011, 11:09

Wy nie jesteście pierwsi i ostatni wiec nie drzeć japy na forum. Poczekaj chwile a alarm sam zniknie .
Elainor - 29-12-2011, 13:19

nie pierwszi i nie ostatni wiec nie tylko nam to przeszkadza, a skoro Ci przeszkadza ten temat to po kiego do niego wchodzisz... alarm jest juz conaj mniej kilka tygodni, a to jednak dość długo

[ Dodano: 29-12-2011, 13:21 ]
Ty love jak lubisz siedzieć cicho jak ciota w strachu o wszystko to fajnie masz ale ja jednak lubię zaakcentować to co mi się nie podoba

[ Dodano: 29-12-2011, 13:25 ]
dobra temat do zamknięcia, nic tu nie zwojuje, jednak ADIHC1 miał racje, Tomi to potwierdził

Love - 29-12-2011, 13:28

chlopie w pierwszym temacie adi napisal ze to kwestia czasu. Tez tak mialem ale zapytalem GM i mi powiedzial ze zeby zniknął trzeba czekać. No i po co ty to piszesz? skoro wiesz że TRZEBA CZEKAC tomi,jacek,adi zajmują sie v3 więc nie przejdą to v2 żeby jakiemuś graczowi to naprawić, zresztą to samo sie naprawia nie nie trzeba zadnego dzialania administracji.
Elainor - 29-12-2011, 13:31

temat do zamknięcia... wszystko już wyjaśnione szkoda się bezsensownie produkować