My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Wbite lvle...

Shnitzel - 01-01-2012, 19:02
Temat postu: Wbite lvle...
Witam, a wiec sprawa wyglada nastepująco.
Moj nick Bungee, lvl100(do niedawna) swiat2.
Wyjechalem na sylwka 30.12.2011 bralem udzial w turku, wracam a tu wbite lvle czyli automatycznie wskoczyl mi 106.. nie wiem o co kaman, nie bylo mnie 3dni wiec tym bardziej niemozliwym jest abym wyszedl z miasta;p do tego stoje na rynku w folhord czyli tam gdzie zostawilem postac przed wyjazdem
Prosze jakiegos Gma o wyjasnienie i cofniecie lvla do 100.
pozdro

MikiPop - 01-01-2012, 21:15

mam to samo pssss
odwiedź mój temat 0 odzewu GM

Shnitzel - 02-01-2012, 22:23

Trzeba czekac az wreszcie to przeczytaja...

Chcialbym dodac ze dawno temu gracz Lech Premium mial podobna sytuacje, tyle ze on wyszedl na pole i mu wbilo lvl. Ja sie NIE RUSZALEM z karczmy po zakonczeniu turka a lvl wbil sie sam od siebie.
Jego sprawa została przekazana adminowi- lvl cofniety.
Mam wiec nadzieje, ze zostane potraktowany sprawiedliwie, tak samo.

OttoIII - 03-01-2012, 21:28

to dajcie Tomiemu, czy komuś równie kompetentnemu w tych sprawach na pw. myślicie, że czyta codziennie całe forum?
Bicek - 04-01-2012, 03:25

Ciężko napisać PW do Tomiego ?
Prędzej przeczyta ;]

Arthes0 - 04-01-2012, 07:20

gm raczej ci nie cofnie expa
Shnitzel - 04-01-2012, 17:17

A niby czemu mialby nie cofnac? jest to niewyjasniona sytuacja, od 29.12.20011 czyli polfinalu turka nie ruszalem sie z rynku a pomimo to lvl sie wbil. Lechowi cofneli to i mi
Chaos - 05-01-2012, 15:39

Tomi napisał/a:
Automatyczne wbicie lv po zdjęciu blokady turniejowej nie jest błędem (tak to miało działać), błędem jest natomiast jego nie wbijanie się - jest to nagminnie wykorzystywane do trzymania poziomu. Jeśli coś miało by być poprawiane to właśnie w ten sposób, ze lv będzie się zawsze dodawał.

@jeśli to było przed całkowitym odpadnięciem z turnieju to jest rzeczywiście błąd, nie wiem jednak czy możliwe jest jego naprawienie - takie przypadki już były i dokładnej przyczyny nie odnaleziono, ale prawdopodobnie wiąże się to z nakładaniem się dwóch turniejów - prywatnego i publicznego i/lub przegraną w półfinale.

Post tomiego z innego tematu

Tomi - 05-01-2012, 19:24

Nie ma tu błędu + prawdopodobny udział osób trzecich.
Shnitzel - 06-01-2012, 14:34

o czym ty w ogole Tomi piszesz, skoro udzial osob 3 to znaczy ze wlam na konto., fajnie bylo by wiedziec kto.
I jak nie ma bledu skoro po zakonczeniu turków nie ruszalem sie nigdzie? Takie argumenty to kazdy moze sobie podac byle oddalic sprawe..
Pozatym bylem nieobecny 3dni wiec nie wiem keidy lvl sie wbily, czy przed odpadnieciem z turka czy po. Wiem tylko, ze zauwazylem 106lvl gdy zalogowalem sie 1 raz po powrocie, 1 logowanie po turku.

Zreszta prosilem Cie abys powiadomil o tym admina, ale jak widac wolisz sam osadzac nic nie wiedzac...

Tomi - 07-01-2012, 23:26

wszystko wyjaśnione w PW ale powtórzę: odpadnięcie z turnieju 20:01, logowanie (w tym momencie bez znaczenia kto się logował), kilka sekund po 20:01 i w tym samym momencie wbicie poziomu.

Również bez logowania czy wyjścia na mapę lvl może się wbić po odpadnięciu z turnieju - nie jest to błąd.

Shnitzel - 08-01-2012, 13:02

czyli przez rok trzymalem 100lvl, wychodzilem w trakcie turkow na pole, po porazkach w polfinalach i dalej sie utrzymywal. A tu nagle w najmniej oczekiwanej sytuacji, pod moja nieobecnosc lvl sie sam wbija ;] conajmniej dziwne