|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Poczekalnia - Kryształy w Jaskini Płaczących Zjaw
Konradek - 22-01-2012, 17:17 Temat postu: Kryształy w Jaskini Płaczących Zjaw Nie wiem, który kryształ przeoczyłem:
mam 7, jeden jest w grocie, a jeszcze jeden przy wyjściu z Tunelu Złowrogich Szkieletów(?).
Z solucji wynika, że powinno ich być 10, więc stąd moje pytanie, gdzie jest ten dziesiąty, którego nie zebrałem?
Quba - 22-01-2012, 17:31
łączę się z tobą w pytaniu, bo też nie mam dziesiątego
musaraj - 22-01-2012, 17:54
On nie jest czasem w przejściu do Wieży Przeznaczenia?
EDIT: Dobrze spamiętałem ;>
Cytat: | W nowym pomieszczeniu widzimy skrzynkę, lecz gdy robimy kilka kroków atakują nas
2 x PŁACZĄCA ZJAWA (drop: efemeryczny set). Po walce wyciągamy EFEMERYCZNĄ LASKĘ
ze skrzyni oraz zabieramy przedostatni KRYSZTAŁ (9 z 10). Teraz wracamy w prawo, po wielkich schodach, na poprzedni poziom, po drabince na górę, potem w prawo i w
dół do przejścia. Na 1 poziomie idziemy w górę i po niebieskiej drabince wracamy do Tunelu Złowrogich Szkieletów. Tym razem idziemy w prawy górny róg i wychodzimy
do nowej lokacji.
Wchodzimy po schodach na górę i zabieramy ostatni KRYSZTAŁ (10 z 10), po czym wkraczamy przez wyjście na polanę. |
Antybristler - 22-01-2012, 20:20
A nie zgniotłeś któregoś głazem? Bo i to może się zdarzyć
Quba - 23-01-2012, 20:33
aż takie realistyczne jest to mfo? :O
Antybristler - 23-01-2012, 21:33
Quba napisał/a: | aż takie realistyczne jest to mfo? :O |
Niestety, grałem bez solucji i co nieco zgniotłem
Lukasz5 - 24-01-2012, 20:20
Ostatni kryształ jest przy wejściu do wieży przeznaczenie jak tą drabinkę spuścisz to tam będzie z boku...
pawel_tiger - 14-03-2022, 18:32
Cytat: | A nie zgniotłeś któregoś głazem? Bo i to może się zdarzyć |
Wiem że temat stary, ale szukałem dlaczego brakuje mi dziesiątego kryształu i chyba rzeczywiście można zgnieść kryształ głazem. Tak się kończy przechodzenie na pamięć tak więc przypominam i przestrzegam żeby najpierw zebrać ten opisany w solucji jako "kryształ 4" a dopiero potem bawić się kamieniami. A, w solucji nic na ten temat nie ma.
|
|