|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Fabuła
roy94 - 03-02-2012, 08:33 Temat postu: Fabuła Jestem za dodaniem kolejnych bossów lub zwiększeniu ilośći przejscia fabuły.. Tak jak mi kolega napisał, ze na +301 lv 4 raz fabułe przejść po pikuś Proponuje je zwiększyć ją do 6.
Z tego co ktoś mi mówił to chyba tylko gracz o nicku Dark (s2) przeszedł ją do 300 lv aż 4 razy ..
Co Wy na to ?
Można by dodać tylko nowe bossy dla +300 lv oraz dla tych mniejszych ..
Nowy ekwipunek/Gemy
Mikstury ŻYCIA lv 7
Arthes0 - 03-02-2012, 08:41
mi się ten pomysł podoba
Antybristler - 03-02-2012, 09:08
Uratowałeś świat. Co tu więcej do roboty? Nie ma co apdejtować umierającej gry dla kilku osób, gdy trzeba robić eliar w mfo3
xYOx - 03-02-2012, 09:36
roy94 napisał/a: | lub zwiększeniu ilośći przejscia fabuły |
ale to nie jest zablokowane to gracze po prostu nie przechodzą ją więcej razy. Dark zrobił to już 5razy
Arthes0 napisał/a: | mi się ten pomysł podoba |
każdemu kto gra w mfo2 się podoba ale było już mówione ze mfo2 jest zakończone... niestety...
wisla12h - 03-02-2012, 11:38
Antybristler napisał/a: | Nie ma co apdejtować umierającej gry dla kilku osób |
MFO3 umrze jako pierwsze...
roy94 - 03-02-2012, 11:48
[quote="xYOx"] roy94 napisał/a: | lub zwiększeniu ilośći przejscia fabuły |
ale to nie jest zablokowane to gracze po prostu nie przechodzą ją więcej razy. Dark zrobił to już 5razy
- Wydawało mi się ze max jest 4 razy.
Ale bossy i eq mozna by dodac nowe
michol11 - 03-02-2012, 11:54
xYOx napisał/a: | było już mówione ze mfo2 jest zakończone... niestety... |
I dziwnym trafem zrobili update, że można 300+ wbić A takie coś jak nowe eq, nie jest czymś strasznie pracochłonnym :] Można ogólnie dodać mase nowych eq, żeby na KAŻDYM lvl-u, można było rotacje eq zrobić. Nawet na 5,6,7... Walki by były o wiele ciekawsze, gold by krążył od gracza do gracza w miare legalny sposób, a gra stałaby sie ciekawsza. Tylko trzeba mieć chęci.
Antybristler - 03-02-2012, 12:29
wisla12h napisał/a: | Antybristler napisał/a: | Nie ma co apdejtować umierającej gry dla kilku osób |
MFO3 umrze jako pierwsze... |
MFO3>MFO2
W dodatku teraz tam jest więcej ludzi online. Walki są ciekawsze (specjalne bonusy do eq, zdolności). Ale co ja będę tłumaczył...
Co do dalszej części fabuły: i tak większość z Was nie przeszła chociażby podstawowej części, a chcecie nie wiadomo jak długą fabułę.
wisla12h - 03-02-2012, 12:44
Uwierz mi... gdyby zaangażowanie admina byłoby takie samo dla obydwu wersji to liczba graczy online w v2 byłaby kilka razy większa niż w v3.
I nie rozumiem dlaczego admin nie poświęci kilku godzin dla starszej wersji gry. Zawsze to dodatkowi gracze online, dodatkowe wydane MF (nowe bossy, lokacje, questy) aby to wszystko ogarnąć potrzebne są dodatkowe ruchy...
Antybristler - 03-02-2012, 13:20
Cytat: | Uwierz mi... gdyby zaangażowanie admina byłoby takie samo dla obydwu wersji to liczba graczy online w v2 byłaby kilka razy większa niż w v3. |
Co da więcej questów i eq, skoro u konkurencji jest większa funkcjonalność gry?
Dlatego powstało mfo3, bo v2 nie pozwala na wprowadzenie innowacji.
wisla12h - 03-02-2012, 13:40
Zauważ że każda błaha nowość wprowadzona w v2 powoduje zwiększoną liczbę graczy online.
W MFO2 największą wartością jest prostota, a klimat gry trzyma resztki graczy mimo że gra jest zaniedbywana przez twórcę...
A funkcjonalność, bajerki i inne żałosne pierdółki tylko odstraszają i niepotrzebnie komplikują grę.
Nowe questy, lokacje itd:
Urozmaicenie gry ---> utrzymanie starych graczy w grze i napływ nowych ---> zwiększenie wpływów ze sprzedaży punktów MF
xYOx - 03-02-2012, 14:23
michol11 napisał/a: | I dziwnym trafem zrobili update, że można 300+ wbić |
To akurat nie było trudne i pracochłonne
Antybristler napisał/a: | MFO3>MFO2 |
Oj wielu graczy nie zgodzi sie z Tb
Antybristler napisał/a: | Co da więcej questów i eq, skoro u konkurencji jest większa funkcjonalność gry?
Dlatego powstało mfo3, bo v2 nie pozwala na wprowadzenie innowacji. |
Chodzi o to ze jest wile graczy którzy są przywiązani do tej wersji (v2) i nie bardzo ich interesują inne gry inne wersje
wisla12h napisał/a: | Zauważ że każda błaha nowość wprowadzona w v2 powoduje zwiększoną liczbę graczy online. |
Z tym zgodzę sie w 100%
Fajnie by bylo gdyby Tomi zaczął coś działać w mfo2 Bo jak na razie to marnuje potencjał tej gry zajmując się mfo3...
Pieniu - 03-02-2012, 14:42
Ja jestem za tym by dodac nowe eq i bossy, zrobilem sobie konto na poczatku gdy powstalo mfo3 nie spodobalo mi sie i zostaje przy mfo2 ;p moim zdaniem jest lepsze od tego nowego.
Antybristler - 03-02-2012, 14:43
Rozumiem walczyć o częstsze turnieje, szybszy exp, różne drobne bajery, ale nie o upki fabularne
vaa - 03-02-2012, 15:03
To by bylo dobre. A chociaz byloby z tym malo roboty. ^^
Np cos takiego.
Mikstura zycia Lv. 7 WYMAGANY POZIOM: 200
Leczy HP 18.000
Drop: Potwory w kraterze, potwory przed kraterem, potwory w Ozaroth
Za: oddanie 50 kawalkow meteorytu (wymiana)
Cesarskie Buty
statystyki: ?
Za: 20 kawalkow platyny, 10 kawalkow nefrytu, 50 kawalkow tytanu, 200.000.000 G
Cesarski Pierscien
statystyki: ?
Za: zlaczenie trzech pierscieni: chaosu, legendarnego, smoczego. (bedzie mial o wiele wieksze statystyki niz legendarny)
Cesarskie Ostrze
Statystyki: ?
za:?
Cesarski Pancerz
Statystyki?
Cesarska Korona
Statystyki:?
Cesarskie Berlo
Statystyki: ?
za: ?
skad: ?
Mysle, ze leczenie 7 byloby ciekawym dodatkiem do gry.
Mozna by to nazwac nawet MFO Update. na pewno wiecej osob by gralo niz teraz.
|
|