My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ban na świecie 4

krylek - 10-05-2012, 20:27
Temat postu: Ban na świecie 4
Witam, mam postać na świecie 4 - DarQon. Grał też mój tam brat o nicku krylek - jakieś 3-4 dni. Przed chwilą dostałem bana za "multi krylek. I nie wciskaj kitu ze to konto brata. Sam je stworzyłes i grałeś". GM uważa że z systemu jasno wynika że to ja stworzyłem to konto i grałem, no przecież logiczne jak mamy ten sam komputer, ten sam internet i wszystko inne. Logiczne jest to że jak grałem ja to kolejno on po mnie chciał się zalogować na postaci, co w tym dziwnego? nie można już mieć brata? Zabronię mu grać w grę? Dla mnie ten ban jest bezpodstawny i proszę GM'ów, Adminów o anulowanie . Dodam też że przez jakiś tydzień już brat się nie logował na s4. Nie usunął konta. ma 5lvl, więc jakie niby mam mieć z tego korzyści?
Coni - 10-05-2012, 21:02

Cytat:
Grał też mój tam brat o nicku krylek

To jeżeli Twój brat ma nick krylek to kto pisze z tego konta forumowego?
Czyżby współdzielenie konta?

krylek - 10-05-2012, 21:07

moje konto główne swiata 3 to krylek, a że on zabrał mi ten nick to co miałem mu zrobić? skorzystałem z innego nicku
Coni - 10-05-2012, 21:08

Aha, czyli brat jeszcze grał na Twoim nicku ; D - no to ja nie mam pytań.
krylek - 10-05-2012, 21:09

co w tym takiego? założył przede mną konto o kilka dni, bo ja już nie grałem w mf. ale zobaczyłem że gra na świecie 4 to chciałem też pograć, a to że uprzedził mnie z nickiem to już nie moja wina.