My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - S4 umiera?

Chaos - 06-06-2012, 17:46
Temat postu: S4 umiera?
godzina 18:46 i tylko 80 pl online.

Nie ma z kim walczyć i robi sie nudno...

na początku był szał, ale teraz liczba graczy ciągle spada.

Coni - 06-06-2012, 18:29

Na początku był szał, bo spora ilość kont to były multikonta.
W4 nie umiera i gra się dobrze - przynajmniej na fabułę (sprzedawanie itemków sklepowych ŻONDZI!) ;>

Frager - 06-06-2012, 19:20

Ja przepraszam, że odejdę od tematu, ale czy jest możliwe że konto mogło zostać usunięte z powodu długiej nie aktywności :?:
Bicek - 06-06-2012, 19:32

A czego się spodziewasz, że będzie 200+, to był wybór ludzi którzy na gwałt chcieli ten 4św. Teraz są efekty 4 św upadnie szybko;P
ctnn - 06-06-2012, 21:06

Nic Ci nie upadnie, trzyma sie lepiej niz s1,s2,s3 razem wziete ;)
Jeszcze troche i s5 bedzie hehe :D

Chaos - 06-06-2012, 21:27

pvp na s4 jest super ;)

2h stania pod miastem i max 5 walk

i to na 20lvl a na wyższych jest jeszcze gorzej ;)

na s3 żeby walczyć nie muszę sie prosić, a tutaj...

ps. nie, nie gram anty

Coni - 06-06-2012, 21:52

Na W3 to masz walki z tymi samymi graczami na różnych kontach ..
Dark s2 - 07-06-2012, 12:06

ctnn napisał/a:
Nic Ci nie upadnie, trzyma sie lepiej niz s1,s2,s3 razem wziete ;)
Jeszcze troche i s5 bedzie hehe :D

za kilkanaście dni będzie tyle samo online co na s1 i s2 ;) W sumie to było do przewidzenia, nie wiem na co się nastawiali zwolennicy owego pomysłu ;)

ctnn - 07-06-2012, 15:10

Dark s2 napisał/a:
za kilkanaście dni będzie tyle samo online co na s1 i s2 W sumie to było do przewidzenia, nie wiem na co się nastawiali zwolennicy owego pomysłu

Nowe wyzwania? Wiecej graczy do walk?
Na s1/s2/s3 nie da sie wbic do top 10 poprostu jest to nie mozliwe, gdyz jest online ~35 osob, z czego jeden/dwoch w moim przedziale lvlowym. W expie tez sie nie wybijesz.
S4 to nowe mozliwosci ;)

Chaos - 07-06-2012, 18:57

ctnn napisał/a:
Dark s2 napisał/a:
za kilkanaście dni będzie tyle samo online co na s1 i s2 W sumie to było do przewidzenia, nie wiem na co się nastawiali zwolennicy owego pomysłu

Na s1/s2/s3 nie da sie wbic do top 10 poprostu jest to nie mozliwe, gdyz jest online ~35 osob, z czego jeden/dwoch w moim przedziale lvlowym. W expie tez sie nie wybijesz.
S4 to nowe mozliwosci ;)

No niestety nie.

Chyba nie czytałeś moich poprzednich postów.

Może i łatwo jest wejść do topki rank, ale ilość walk staczanych dziennie jest strasznie mała.

Szczególnie gdy jesteś dobrym graczem, wtedy inni nie walczą bo boją się że stracą swój "cenny rank" który nabili na jakichś noobach.

Dlatego s4 pod względem pvp jest żałosne.

Proponowałbym coś z tym zrobić.

Dodać do gry jakieś ankiety co zmienić itp.

Marcel - 07-06-2012, 21:51

Dark jest to możliwe :-)

Nie gram na 4św, więc nie wiem co tam się dzieje, ale nie płaczcie tyle.. ;-)

Dark s2 - 08-06-2012, 09:53

ctnn napisał/a:
Dark s2 napisał/a:

S4 to nowe mozliwosci ;)

tylko, że te "nowe" możliwości już tracą swój rozwój, więc lepszym rozwiązaniem ze strony administracji by było połączenie świata 1 i 2 w jeden świat... ;)

Rencar Old - 08-06-2012, 12:33

Nie narzekajcie, ogarnijcie v3, tam eliar robia juz ponad 8 miesiecy... ale co tam, najwazniejsze ze administracji leci hajs do kieszonki :D Od zawsze o to chodzilo i dalej tak bedzie :)
Coni - 08-06-2012, 13:19

Co do v3 to wkrótce ma być długo oczekiwany update. Prawdopodobnie to trwało tak długo, ponieważ jednocześnie trwały prace nad kowalem i panelem GM. Teraz powinno ruszyć to szybciej. A co do umierania v2 to nie jest nic dziwnego. Nie jest już to gra reklamowana i rozwijana - trzeba się z tym pogodzić. Jak ktoś chce nadal kontynuować swoją przygodę z MFO to powinien właśnie przerzucić się na wersję v3. A jeśli ktoś na siłę tutaj próbuje zostać to niech tyle nie narzeka ;]
Marcel - 09-06-2012, 10:25

Dokładnie Rencar ;-)