|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - równi system kar dla wszystkich
Chaos - 04-07-2012, 16:58 Temat postu: równi system kar dla wszystkich Nie można by stworzyć równego systemu kar?
Chodzi mi o kary za wyzwiska, często się zdarza że 1 osoba dostane bana za pewne słowo,
a 2 osoba napisze tak samo i nie będzie z tego żadnych konsekwencji.
Cytat: | Zadecyduje o tym GM rozpatrujący zgłoszenie. |
Czy nadawanie kary powinno być zależne od widzimisię GM'a?
Temu dam bana bo go nie lubię, a ten jest moim znajomym więc nie dostanie...
Nie można by zrobić listy przekleństw/bluzg za które każdy dostanie karę?
Coni - 04-07-2012, 17:10
Nie można. Wszyscy są równi, nie marudź.
ADIHC1 - 04-07-2012, 18:05
Cytat: | Nie można by zrobić listy przekleństw/bluzg za które każdy dostanie karę? |
OK, zrób dwie listy - słowa, za które należy karać i słowa obraźliwe, za które nie należy karać. Tylko żadnego nie pomiń, żeby GM nie karali wg własnego widzimisię ;)
KisS - 10-07-2012, 23:07
Słowo Dziecko (raz tak napisalem chyba na s2) i dostąłem bana a to niebyło do kogoś tylko ogólnie
Raz napisalem Do kolesia S.. Mi P... Suko i niedostałem mimo ze zgłaszali
krylek - 11-07-2012, 20:32
A ja powiem tylko tyle że Ci GM'owie co są teraz są po prostu śmieszni. To jest zwykła gra, dla zabawy a traktują tutaj graczy (ich zarobek) jak śmieci, wiadomo jak ktoś przesadzi ze słownictwem to ban, ale za słowo "dziecko" (jak pisał poprzednik), "noob" , albo wpisanie kogoś nicku na chacie (np. Lamus) leci ban na 30 dni więzienia? to jest chore. róbcie tak dalej a pozostaną wam same gimbusy które będzie trzeba banować dzień w dzień ) powodzenia życzę. Jak w wakacje o godzinie 14 jest 25 osób online, max 70 na s4... a kogo to zasługa? GM'ow za głupie i śmieszne nadawane kary na graczy. Tyle na ten temat.
KisS - 13-07-2012, 00:17
krylek napisał/a: |
A ja powiem tylko tyle że Ci GM'owie co są teraz są po prostu śmieszni. To jest zwykła gra, dla zabawy a traktują tutaj graczy (ich zarobek) jak śmieci, wiadomo jak ktoś przesadzi ze słownictwem to ban, ale za słowo "dziecko" (jak pisał poprzednik), "noob" , albo wpisanie kogoś nicku na chacie (np. Lamus) leci ban na 30 dni więzienia? to jest chore. róbcie tak dalej a pozostaną wam same gimbusy które będzie trzeba banować dzień w dzień ) powodzenia życzę. Jak w wakacje o godzinie 14 jest 25 osób online, max 70 na s4... a kogo to zasługa? GM'ow za głupie i śmieszne nadawane kary na graczy. Tyle na ten temat. |
tak 0 uaktualnien itd ludzie ochodza jak moga
krylek - 13-07-2012, 19:18
Sam kiedyś lubiłem przysiedzieć na mf, powalczyć, popisać z ludźmi. a teraz? ani nie ma z kim walczyć, a pisać z 14latkami nie mam zamiaru oO
|
|