My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Nowy GM

Chaos - 07-08-2012, 12:45
Temat postu: Nowy GM
Zgłosiliście się?

Dziwni mnie to że szukają nowego GM zamiast przywrócić starego, dobrego Mapiego.

Jeśli nie Mapy, to pewnie wybiorą sobie kogoś z swoich kolegów typu bicek (któremu oczywiście nie mam nic do zarzucenia)

Co o tym sądzicie?

Marcin - 07-08-2012, 12:48

Mapy sam zrezygnował.

Co do bicka, także nie mam nic przeciwko.

SIJ MI - 07-08-2012, 13:04

Myślę, że jeśli polegało by to na tzw. znajomościach to nie było by szopki z naborem.
KisS - 07-08-2012, 13:14

Hehe ja się zgłosiłem am pewnie jakiś 1 % szans
musaraj - 07-08-2012, 13:16

Ja bym wziął Chaosa.
Dobry chlopak, mądry, 0 skandali i hałasu. Doskonale gra PvP, zarówno na mfo2, jak i na mfo3 (tam jest mistrzem w "Nie mam EQ +100, więc nie walczę, bo przegrywam, jak mam zaledwie EQ +2). Poza tym z nikim, ale to nikim nie ma konfliktow, nie przeklina i nie obraża. Był dobrym przyjacielem benerita (tak dobrym, że jako jedyny znał prawdziwy powód odejścia benerita ze stanowiska GMa!), więc pewnie z reszta GMów szybko by się zaprzyjażni.

Poza tym zawsze przestrzega regulaminu, nie banuje bez powodu w nieswoich działach oraz sam banów nie zbiera, również nie spamuje. Oczywiście nie ma multikont i gra na jednym komputerze i koncie z bratem :-)

Ma również spore doswiadczenie. Przez spory okres czasu pełnił funkcję moderatora na forum oficjalnym MFO3. Oczywiście swoje obowiązki wykonywał bez zarzutu. Był najlepszym, najaktywniejszym i najbardziej lubianym moderatorem na forum. Po jakiś 8-9 miesiącach samodzielnie zrezygnował, gdyż po jego moderowaniu forum było tak idealne, że nawet żadnych trolli/spamerów/etc. nie było. Po prostu żywcem nie było co robić, więc palący się do pracy moderator się zwyczajnie nudził.

Poza tym, jest on dobrym przyjacielem Night Crawlera, więc jest on moim faworytem.

Dlatego też moim zdaniem Chaos to idealny kandydat na GMa, polecam go.

Rencar Old - 07-08-2012, 13:22

Trzeba byc idiota, zeby ubiegac sie o stanowisko gm ;d
czop17 - 15-08-2012, 12:41

Heh jestem ciekaw kto będzie nowym GM ! ^^ :???:

Mam nadzieje że ktoś taki jak "Mapy" :-P

Sun Stone - 15-08-2012, 12:44

Zależy od tego czy [GM] będzie tak dobry i działał zgodnie z prawem. :-D Bo jak nie to znowu będzie nabór chyba :P

P.S ja też się zgłosiłem ;)

Antybristler - 15-08-2012, 12:51

Zapewne Bicek zostanie nowym game masterem. Mnie admin już nie lubi :(
Rencar Old - 15-08-2012, 13:09

Antybristler napisał/a:

Wlazidupcow z reguly sie nie lubi. Poczatkowo jest smiesznie bo taki lamus zrobi wszystko, zeby sie przypodobac, ale i tak wszyscy na niego leja.

Bicek to bylby dobry wybor :)

Chaos - 15-08-2012, 13:21

Hehe mnie też nie lubi :) Ale jestem raczej przeciwieństwem Antka :)

(tzn Antek spokojny, a Ja...)

Antybristler - 15-08-2012, 13:26

Rencar napisał/a:
Antybristler napisał/a:

Wlazidupcow z reguly sie nie lubi. Poczatkowo jest smiesznie bo taki lamus zrobi wszystko, zeby sie przypodobac, ale i tak wszyscy na niego leja.

Bicek to bylby dobry wybor :)

Jak nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj, a tym bardziej nie obrażaj.

Rencar Old - 15-08-2012, 13:48

Nie obrazam, stwierdzam fakt.

Zaskocze Cie - jestem w temacie! :O

PS. Jestes ostatnia osoba, ktora moze mi mowic czy mam sie wypowiadac czy nie ;)

PPS. Gratuluje wlasnego ludzika w mfo3, zasluzyles tym lizodupstwem, docenili Cie :)

Marcel - 15-08-2012, 14:23

Kto to jest Bicek ? :)
Chaos - 15-08-2012, 16:46

Marcel napisał/a:
Kto to jest Bicek ? :)

Taki noobek z mfo3 :D