|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kara za przelew, którego nie bylo
voranek69 - 13-08-2012, 14:08 Temat postu: Kara za przelew, którego nie bylo Witam, nosi mnie od wczoraj jak zobaczyłem, że mam kare na 30 dni, za rzekomy przelew ...GM Baggy wsadził mnie do więzienia na 30dni (HP Plus 1* za 3kk). Po pierwsze nawet jakby to jest to pierwsza kara, więc 7dni a po drugie to mój błąd przy wpisywaniu ceny,miało być 300k a wyszło 3kk (zlały mi się zera,nigdy nie miałem z tym problemu). Gram w tą grę od 2006r i znam się trochę na tej grze i wiem co wolno a czego nie więc jak myslisz, że było mi to potrzebne ? Sam na siebie nie mogłem zgłosić więc napisałem do tego gracza, od ktorego kupowałem HP plus, że mogą się czepiać, więc wystawiłem ten wygrany HP plus na targ i ten gracz zaplacil za niego tyle samo co ja czyli 3kk żeby nie było, że był to przelew.
Czy chcecie doprowadzić do tego aby s1 przestało istnieć ? 30 osób to dla was za dużo ?
Byliście lub nadal jesteście aktywnymi graczami, jak wy byście się czuli jakby ktoś was wsadził na miesiąc za jakąś błachostkę ? Są wakacje wieć mam dużo wiecej czasu aby pograć, często się zdarza, że jestem jedynem online graczem na moich przedziałach lvl-owych.
Czekam na wasze opinie i na ściągnięcie kary lub na złagodzenie. Pozdrawiam VoRaNeK
BaGGy - 13-08-2012, 14:51
Twoje logi są wręcz pełne. Są tam dwie kary za to przewinienie z czego jedna jest anulowana,a druga nie.
Czasem w pośpiechu mam prawo nie spojrzeć w logi gracza nadając karę. Ponadto system sam "podpowiada" wymiar kary w oparciu na wcześniejsze logi gracza.
Właśnie dlatego GM'owie nie powinni ingerować w kary, które nałożył inny GM.
Karę oczywiście skrócę, ale nie anuluję jej. Dlaczego? Otóż dlatego, że powinieneś takową pomyłkę zgłosić.
Aukcję mogłeś zgłosić do GM na pw bądź w tym temacie:
https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=17922&postdays=0&postorder=asc&start=0
Co to za zwyczaj zakładania tematów na forum, gdy zażalenie jeszcze nie zostało zamknięte?
Mówisz, że grasz w tą grę od dawna i trochę ją znasz, a ja mam nieco inne odczucia
Cytat: | 2.12. Zabronione jest składanie zażaleń (dot. kar otrzymanych w Grze) na forum, jeśli nie wykorzystało się możliwości, jakie daje System zażaleń dostępny w Grze. Prawidłowo ukarany gracz nie ma prawa zakładania tego typu wątków na forum. |
voranek69 - 13-08-2012, 15:30
Dwie sprawy
To jest moja pierwsza kara,tamta byla anulowana.patrz dokladnie.
Co to aukcji to z Fast_Over_94 (HP plus) zeby nie bylo przelewu to on mi oddal te 3mln nastepenego dnia. Nie bylo przelewu bo wyszlismy na zero wiec po co takie halo.
Tylko sprawiedliwosci tu nie ma.Ja dostalem pudło a on odjecie tylko kasy.
Pozdro
|
|