|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Dementor
Beebaxer - 27-08-2012, 14:24 Temat postu: Dementor Czy jeżeli dam psu omlet z grzyba mumu, zanim pokonam Dementora, to już nie będę mógł go pokonać? Bo w solucji jest napisane, że "W przypadku gdy go nie pokonamy, pominiemy cały dodatkowy event" i nie wiem czy autorowi chodziło, że chwilowo pominiemy czy że już w ogóle nie będzie można do tego wrócić.
Dark s2 - 27-08-2012, 14:30
będziesz mógł z nim walczyć.
Beebaxer - 27-08-2012, 15:06
Ok dziękuje, to jeszcze inne pytanie - którędy się dostać do Lanceros? Bo znów w solucji jest, że po rzuceniu omleta, posłuchaniu historii włazu udajemy się do lanceros, tylko którędy? Czy do tego już jest konieczność pokonania Dementora?
Sorry za głupie pytania ale do tej pory sobie jakoś radziłem tylko tu mam mały problem.
Antybristler - 27-08-2012, 15:23
Beebaxer napisał/a: | Ok dziękuje, to jeszcze inne pytanie - którędy się dostać do Lanceros? Bo znów w solucji jest, że po rzuceniu omleta, posłuchaniu historii włazu udajemy się do lanceros, tylko którędy? Czy do tego już jest konieczność pokonania Dementora?
Sorry za głupie pytania ale do tej pory sobie jakoś radziłem tylko tu mam mały problem. |
Dementor jest nieobowiązkowy. A żeby dostać się do lanceros trzeba pokonać czerwonego smoka.
Beebaxer - 27-08-2012, 15:28
Czerwonego smoka mam pokonanego, to jedyne czego nie wiem to którędy się idzie do Lanceros.
OttoIII - 27-08-2012, 20:43
przeszedłeś ognista przełęcz cała? jak tak to po 2. stronie idziesz 100% w dół a potem jedyną ścieżką w prawo
Beebaxer - 28-08-2012, 01:26
Tak przeszedłem, i już dzięki Twoim wskazówkom dotarłem do celu Dzięki i pozdrawiam.
JUMBO84 - 01-09-2012, 15:29
Wzruszające . . .
|
|