My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Skarga

Gamer - 27-08-2012, 18:55
Temat postu: Skarga
Witam, dostałem bana za celowe przekazywanie kasy czy jakoś tak http://w4.mfo2.pl/evidence.php?eid=2152 piszę to dlatego, ponieważ admin baggy czy jakoś tak nie umie odpisać na zażalenie (żałosne...) ogólnie w zażaleniu było, że kupiłem niechcący jednego pota życia za 150 k (nie spojrzałem na ilość, nie myślałem, że ktoś będzie tak głupi i będzie chciał żerować na czyjejś pomyłce, zresztą udało mu się to poniekąd) dlatego uważam, że on powinien być ukarany a nie ja, jakby za takie sprawy był karany sprzedający a nie kupujący to by nie było takich aukcji oraz pomyłek, ta aukcja była ewidentnie wystawiona pod to żeby ktoś się pomylił. Proszę o szybką odpowiedź ponieważ nie chcę czekać jeszcze dłużej.
Sledz - 27-08-2012, 20:56

Czyli twierdzisz, że wystawiłeś miksturę życia lv 1 za 1G, a ktoś dał 150k ? Dobrze zrozumiałem.?
SIJ MI - 27-08-2012, 21:10

Ktoś wystawił za 1G a on za tyle kupił.
Sledz - 27-08-2012, 22:00

aha. Heh dziwna sytuacja, pisz do BaGGie'go. !
SIJ MI - 27-08-2012, 22:19

Co w tym dziwnego? Zalicytował miksa za 150k niby przez pomyłkę.
ADIHC1 - 28-08-2012, 00:53

Ty kupujesz od niego miksa za 150k, potem on kupuje miksa za 150k od kogoś innego. Dziwnie to wygląda ;)

PS BaGGy przegapił Twoje multikonto.

SIJ MI - 28-08-2012, 01:34

No to jak nie za przelew to za multi, do tego większe kara ;o
Gamer - 28-08-2012, 10:16

za multi jest uczciwie (chociaż w ogóle nie korzystałem z niego ale to tam mniejsza z tym) a co do kary za pomyłkę domagam się anulowania kary
BaGGy - 28-08-2012, 10:46

Po pierwsze zażalenie nie zostało zamknięte, a zasada jest taka: Zażalenie nie jest zamknięte - nie zakładamy tematów na forum. Drugą sprawą jest to, że mam 7 dni na odpowiedź na zażalenie. No i trzecia rzecz to skoro była to pomyłka należało aukcję zgłosić.
Gamer - 28-08-2012, 11:08

"No i trzecia rzecz to skoro była to pomyłka należało aukcję zgłosić." Niby jak miałem pisać do Ciebie ? Zanim byś odpisał aukcja by się skończyła 2 razy a poza tym jakbym ją zgłosił było by to samo dostałbym bym bana za celowe przekazywanie kasy, cokolwiek bym zrobił dostałbym bana więc stwierdziłem, że najlepiej nic nie robić bo w końcu to i tak ja jestem stratny i straciłem 150k, teraz to już 300...
ADIHC1 - 28-08-2012, 17:53

Cytat:
Niby jak miałem pisać do Ciebie ? Zanim byś odpisał aukcja by się skończyła 2 razy (...)

Gdybyś jednak napisał, w zażaleniu mógłbyś się odwołać do tego wysłanego PW i kara na pewno zostałaby anulowana.

Gamer - 28-08-2012, 18:19

ADIHC1 napisał/a:
Cytat:
Niby jak miałem pisać do Ciebie ? Zanim byś odpisał aukcja by się skończyła 2 razy (...)

Gdybyś jednak napisał, w zażaleniu mógłbyś się odwołać do tego wysłanego PW i kara na pewno zostałaby anulowana.

Po fakcie każdy jest mądry.

BaGGy - 28-08-2012, 18:21

Gamer napisał/a:
ADIHC1 napisał/a:
Cytat:

To nie jest żadna nowość. Na forum istnieje nawet specjalny temat, aby takie rzeczy zgłaszać. https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=17922

Gamer - 28-08-2012, 18:42

BaGGy napisał/a:
Gamer napisał/a:
ADIHC1 napisał/a:
Cytat:

To nie jest żadna nowość. Na forum istnieje nawet specjalny temat, aby takie rzeczy zgłaszać. https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=17922

chyba trochę po fakcie dajesz mi ten link...

BaGGy - 28-08-2012, 18:48

Wystarczyło poszukać, napisać na pw w grze i tak, jak powiedział Adi nie byłoby problemu. Po fakcie? A uważasz, że miałem Cię pierw upomnieć, że jeśli tego nie zgłosisz w tym temacie to dostaniesz karę? Przecież to śmieszne.