My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - czego multialarm ?

paxi13 - 01-09-2012, 12:14
Temat postu: czego multialarm ?
dzisiaj chciałem zalicytować miecz bo gramy na 3s razem i wystawił miecz, gdy go licytuję to piszę
Multialarm! Nie możesz dokonywać transakcji z tym graczem. a inni jakoś mogą swoje aukcję licytować a ja nawet kolegi nie mogę aukcji zalcytować co jest ?!!! :neutral:

SIJ MI - 01-09-2012, 12:34

Pewnie logował się u Ciebie lub Ty u niego.
michol11 - 01-09-2012, 12:34

paxi13 napisał/a:
dzisiaj chciałem zalicytować miecz bo gramy na 3s razem

Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie.

JUMBO84 - 01-09-2012, 15:20

Ale to nie jest tak do konca. Kiedyś chciałem zalicytować przedmiot od gracza Dark, gramy na tym samym swiecie tyle ze sie nie znamy i mieszkamy daleko od siebie, a mimo to miałem multialarm. Po jakims czasie zniknął sam. Sprawe zglaszałem to dostałem odpowiedz : czasami tak sie dzieje pewnie macie tego samego dostawce internetu, nic sie z tym nie da zrobic bo sprawa była juz wielokrotnie zgłaszana. Wieć musisz po prostu poczekac multialarm po jakims czasnie zniknie sam.
Dark s2 - 01-09-2012, 20:50

no dziwna sprawa :P
ADIHC1 - 02-09-2012, 18:24

Cytat:
Sprawe zglaszałem to dostałem odpowiedz : czasami tak sie dzieje pewnie macie tego samego dostawce internetu, nic sie z tym nie da zrobic bo sprawa była juz wielokrotnie zgłaszana. Wieć musisz po prostu poczekac multialarm po jakims czasnie zniknie sam.

Dostawcy Internetu mają ograniczone pule adresów IP, z których losowo przydzielają IP swoim abonentom. Jeśli masz zmienne IP, istnieje spora szansa, że Twoje obecne IP wcześniej miał inny gracz. Czasami tacy gracze trafiają na siebie na targu i widzą komunikat o multialarmie ;)

Coni - 03-09-2012, 07:21

Ja tam nigdy nie miałem multialarmu z przypadkowymi graczami.
Mam nadzieję, że pomogłem, pozdrawiam.