|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - można mieć wspólne konto na 3 świecie ?
paxi13 - 03-09-2012, 13:00 Temat postu: można mieć wspólne konto na 3 świecie ? jak w temacie, ponieważ zastanawiam się czy można mieć konto z kumplem na 3 świecie prosze o pomoc ale mi sie wydaje że nie będzie multi help
Bicek - 03-09-2012, 14:11
Współdzielenie konta jest zabronione.
xyzzy - 03-09-2012, 14:37
paxi13 napisał/a: | jak w temacie, ponieważ zastanawiam się czy można mieć konto z kumplem na 3 świecie prosze o pomoc ale mi sie wydaje że nie będzie multi help | Przede wszystkim mylisz pojęcia.
multikonto - jedna osoba, kilka kont
współdzielenie - jedno konto, kilka osób
Na s3 multikonta są dozwolone, współdzielenie na wszystkich światach jest zabronione.
paxi13 - 03-09-2012, 14:51
czyli zrozumiałem że na 3św można dzielić konto z kumplem a na pozostałych nie ?
xyzzy - 03-09-2012, 14:55
Źle zrozumiałeś, współdzielenie jest wszędzie zabronione, na trzecim świecie też.
paxi13 - 03-09-2012, 15:00
no bez przesady, nie wiem czego zabronione współdzielenie konta, przecież ja mam z kumplem a nie z całym światem a poza tym to nigdzie nie piszę że współdzielenie kontem= więzienie czy coś to już przesada, inni to sobie nawet kase i expa przelewają na światach a ja nie mogę współdzielić się kontem z kumplem ....
Antybristler - 03-09-2012, 15:05
Cytat: | §4
Każde konto w grze jest własnością Administracji, która użycza je do wyłącznego korzystania osobie, która je utworzyła. Zabroniona jest sprzedaż kont, jak również przekazywanie lub udostępnianie ich innym osobom. Z konta może korzystać jedynie osoba, która je utworzyła. |
To punkt z regulaminu, który zaakceptowałeś.
BaGGy - 03-09-2012, 16:57
WK:
Cytat: | Sprzedaż/Kupno/Wymiana/Przekazanie/Przyjęcie/Współdzielenie konta własnego lub jakiegokolwiek innego. |
Jest to zabronione bez względu na świat, na którym grasz.
Multikonta są dozwolone TYLKO na s3.
Reasumując - na s3 możesz posiadać kilka kont, ale nie możesz żadnego udostępniać koledze (nawet do wykorzystania ruchów) niezależnie od tego który to świat. Jeśli coś takiego zrobisz musisz liczyć się z karą - w tym przypadku zablokowanie konta na stałe.
SIJ MI - 03-09-2012, 17:59
Cytat: | w tym przypadku zablokowanie konta na stałe. |
Topka ma ulgi
|
|