|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Połączenie światów 1 i 2 :-)
JUMBO84 - 05-09-2012, 16:37 Temat postu: Połączenie światów 1 i 2 :-) Chciałbym uzyskać informację czy połączenie światów 1 i 2 jest przesądzone. Było o tym już troche dyskusji, ale jak pisałem w tamtych tematach to nie dostałem zadnej odpowiedzi. Tam zrobił się już spam i wszyscy rozmawiaja o wszystkim tylko nie o połączeniu. Prosiłbym żeby jakas osoba upowazniona z administracji się wypowiedziała, ale gracze też. Błagam tylko zeby trzymac sie tematu Ja oczywisciie jestem zzzaaaa obecnie nie ma ani jeednego gracza w moim przedziale levelowym. Było cos wspominane że wrócimy z tematem po wakacjach. Podczas zabawy było hasło zeby swiaty połączyć, wiec uznałem ze cos jest na rzeczy. Zapraszam do dyskusji
ADIHC1 - 05-09-2012, 17:54
Cierpliwości ;)
Coni - 05-09-2012, 18:22
Cytat: | Chciałbym uzyskać informację czy połączenie światów 1 i 2 jest przesądzone. |
Nie ma to jak wyczerpująca odpowiedź ADIHC1, która rozwiała wszelkie wątpliwości!
Wszystko w tym temacie już chyba zostało powiedziane, no to co, klozet? ;>
ADIHC1 - 05-09-2012, 20:13
Popraw mnie, jeśli się mylę, ale wątpliwości zostały rozwiane już jakiś czas temu. Nie pamiętam gdzie to było pisane (FB?), ale już od jakiegoś czasu wiadomo, że światy zostaną połączone.
JUMBO84 - 05-09-2012, 20:17
ADIHC1 napisał/a: | od jakiegoś czasu wiadomo, że światy zostaną połączone. | Dla mnie rewelacja. I am so happy
Coni - 05-09-2012, 20:34
Cytat: | Popraw mnie, jeśli się mylę, ale wątpliwości zostały rozwiane już jakiś czas temu. |
Ale jak widać ten konkretny gracz o tym nie wiedział, trzeba było od razu tak napisać.
Poza tym ja pisałem tamten post zupełnie poważne ;>
voranek69 - 05-09-2012, 20:39
Stawiam, że stanie się to jak na fb będzie 8k lików
SIJ MI - 06-09-2012, 00:02
to robimy fejki? ;p ja mogę zrobić max 2 bo ja leń ;D
kasta - 06-09-2012, 18:57
pomysl fajny ze będą 2 światy. Więc będzie można mieć 2postacie . Czyli tak jak jakoś roku temu proponowałem żeby na każdym świecie moderowanym one były. Ale każdy prawie był na nie. Jeśli administracja nie zrobi też 2postaci na sw 4 to zacznie sie znowu spam i żal do adminow. I znowu będzie "wielki " problem
Rencar Old - 06-09-2012, 20:09
Ja i tak jestem za tym, zeby sie wybieralo jedna postac z tych 2. Wiem, ze wiekszosc sie nie zgodzi, ale to byloby najlepsze rozwiazanie (choc moge byc malo obiektywny bo swoja postac z s1 wale w czapke ;d). Sami zadecydujecie, przeciez i tak kazdy z nas uwaza sie za madrzejszego od reszty ;d
kasta - 06-09-2012, 20:50
z jednej strony 1postac najlepsze rozwiązanie . Tylko ze niektórzy maja 2postacie na dużych lvl i np grają na turnieje i maja full eq i dużo czasu poswiecili na to żeby wszystko dopracować . Więc będzie dużo sprzeciwow i spamu i wyzwisk ..
Rencar Old - 06-09-2012, 22:40
No wiem, wlasnie dlatego napisalem, ze wiekszosc sie nie zgodzi i na prawde ich rozumiem. Jednak to byloby najlepsze rozwiazanie ;p
JUMBO84 - 07-09-2012, 00:18
kasta napisał/a: | Tylko ze niektórzy maja 2postacie na dużych lvl i np grają na turnieje i maja full eq i dużo czasu poswiecili na to żeby wszystko dopracować | Muszą zostać dwie postacie moim zdaniem.
ADIHC1 - 07-09-2012, 00:46
Cytat: | Ja i tak jestem za tym, zeby sie wybieralo jedna postac z tych 2. |
Podejdź do tego zdroworozsądkowo - ktoś poświęcił czas na grę, często również pieniądze, i miałby to stracić? Jeśli ktoś ma konta na obu serwerach, po połączeniu nadal będzie miał dwa konta.
Rencar Old - 07-09-2012, 11:26
Wiem, dlatego napisalem, ze to rozumiem.
|
|