My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ukradzione konto

ShiftLive - 30-09-2012, 13:50
Temat postu: Ukradzione konto
Witam mam konto na s3 , w zasadzie miałem na które nie logowałem się z 5-6 miechów . Chciałem się zalogować na konto Shift a tu co ? Wpisałeś nie poprawne hasło lub nick ;/ loguje się na 2 postać a na tym koncie OSTATNIE LOGOWANIE 09.09.2012
proszę Gm'a o odzyskanie hasła

PS. E mail chyba ktoś zmienił bo pisze mi że nie na tego e maila w bazie danych...

MiT - 10-10-2012, 10:26

Jak odzyskasz to konto na tym świecie to dostaniesz laureatem do nagrody nobla i Oscara. Jak na razie żaden GM nie jest konsekwentny na tym świecie. Także nie masz na co liczyć, chyba że zmotywujesz jakiegoś GM ..
Antybristler - 10-10-2012, 12:45

MiT napisał/a:
Jak odzyskasz to konto na tym świecie to dostaniesz laureatem do nagrody nobla i Oscara. Jak na razie żaden GM nie jest konsekwentny na tym świecie. Także nie masz na co liczyć, chyba że zmotywujesz jakiegoś GM ..

Każdy powinien pilnować swojego konta. Co ma do tego gm?

Anonymous - 10-10-2012, 14:32

GM boty by to naprawił.
SIJ MI - 11-10-2012, 04:25

Filozof napisał/a:
GM boty by to naprawił.

Trafne spostrzeżenie.

MiT - 11-10-2012, 09:57

Antybristler nim napiszesz przeczytaj jeszcze raz co napisałem ..
Tylko mu napisałem że gm jak pomoże to będzie cud, bo oni na s3 rzadko kiedy reagują.

Tak marginesie niby każdy powinien pilnować swojego konta - niby racja.
Ale tobie jak ktoś włamał się na konto (nie powiem już kto) to od razu wysłałeś PW do GM czy tam zrobiłeś temat na forum (nie pamiętam dokładnie) to od razu otrzymałeś pomoc.

Więc nie pytaj się co ma do tego GM, bo on jest strażnikiem regulaminu gry.

Anonymous - 11-10-2012, 11:55

GM to strażnik Teksasu.
MiT - 11-10-2012, 13:11

A my jesteśmy kowbojami na koniach :roll:
Nigdy nie wie gdzie i w co uderzymy.