My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Sprawa GM'a

Play11 - 30-09-2012, 18:17
Temat postu: Sprawa GM'a
Witam.
Chciałbym w tym miejscu zwrócić się do Administracji, ponieważ moim zdaniem jeden nowy GM to zdecydowanie za mało. W tej chwili na światach moderowanych panuje niezły bajzel i przelew goni przelew. Czy uważacie, że jeden nowy GM sobie da z tym wszystkim radę skoro "starzy" nic nie robią ?

Jeszcze jedno, kiedy zapadnie decyzja w sprawie wyboru nowego GM'a ? Z tydzień temu Baggy pisał, że jeszcze kilka dni, a tu nadal nic.

BaGGy - 30-09-2012, 18:57

Na s1,s2 było po 5 zgłoszeń w panelu, a na s4 max 15. Dodatkowo kilka pw, w których gracze zgłosili przelewy expa, ranku. Także sytuacja wcale źle nie wygląda.
Jeśli chodzi o przelewy golda to coraz częściej dostaję zgłoszenia na pw, że gracz X kupił gem w eterni, a sprzedał temu samemu graczowi w kolejnym mieście, gdzie limit jest o wiele większy. Tutaj niestety muszę Was zmartwić, ale takie coś jest dozwolone od kiedy w WK widnieje zapis "Transakcje mieszczące się w limicie ceny nie będą uznawane za przelew" (NIE MYLIĆ ZE ŚREDNIMI/MAX/MIN CENAMI!) w takiej sytuacji nie mogę nałożyć kary (dotyczy to np gemów)

Odnośnie rekrutacji - zostały już przeprowadzone rozmowy z kandydatami, którzy przeszli do kolejnego etapu. Teraz trwają dyskusje. W najbliższym czasie administracja podejmie decyzję. Także jest już bliżej wyłonienia GM niż dalej ;)

Anonymous - 30-09-2012, 20:14

No pewnie, że nie jest tak źle ... Zgłosiłem kilka aukcji na s2 i żadnych efektów.
Anonymous - 01-10-2012, 16:43

A gdzie są te wyniki rekrutacji??
MiT - 10-10-2012, 10:23

Nowy GM nimfo to chyba nimfomanka, bo jak na razie czepia się niby wulgaryzmów "dupa", gdyż przypominam że to jest część ciała :}

PS. BaGGy na bank jest więcej zgłoszeń. Może jest coś o czym nie wiesz :}

Marcin - 10-10-2012, 12:08

MiT napisał/a:
Nowy GM nimfo to chyba nimfomanka, bo jak na razie czepia się niby wulgaryzmów "dupa", gdyż przypominam że to jest część ciała :}

Tak bardzo TO.

Chaos - 10-10-2012, 12:41

haha nick to sobie dobry wybrała ;P
JUMBO84 - 10-10-2012, 23:43

Kiedy połączą światy ??? Tyle było szumu i nic:-( Ja nie gram dopuki nie połącza!!!!!!! Albo ktoś kompetentny napisze jakie są co do tego plany.
MiT - 11-10-2012, 09:59

Czytaj tematy niżej, już sporo osób się oto pyta i Tomi musi znów się rozpisywać albo GM.
Po prostu 2 min szukania i będziesz wiedział.

Anonymous - 11-10-2012, 10:08

Już kiedyś pisałem, że nie jest to "zabawa na jedną noc", najpierw musi zapaść definitywna decyzja i poinformowanie o niej społeczeństwa MFO. Obecnie takiej nie mamy, więc nie zanosi się na połączenie światów w najbliższym czasie.
MiT - 11-10-2012, 13:16

MapY większość osób i tak wie że w końcu bd połączenie światów i 2 turki w miesiącu. Administracja mogła by się też trochę pośpieszyć jeśli nie chcą stracić dobrych graczy oraz tych co potrafią kilka sms wysłać aby wbić 1k rank.
Anonymous - 11-10-2012, 13:23

No te zmiany muszą wejść, bo MFO2 traci popularność na rzecz MFO3 ze względu na coraz słabszą grywalność. Po połączeniu światów i 2x turniej w miesiącu MFO2 będzie pełniejsze.
Trzeba czekać na info od admina, bo to jest teraz najbardziej pożądane.

MiT - 11-10-2012, 15:49

Będzie pełniejsze bo będzie można mieć dwa konta.
Ale przydały by się też inne zmiany, nie tylko takie.

Tomi - 11-10-2012, 16:39

już trwają pierwsze prace nad połączeniem, jeszcze trochę cierpliwości.
SIJ MI - 11-10-2012, 16:55

A jak z tymi turniejami? Było zapowiedziane, że będą. Była też mowa o punktach PvP w nich.