|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Banik
Rencar Old - 12-10-2012, 14:19 Temat postu: Banik Dostalem nieslusznego bana, ale nie ja o tym decyduje tylko GM. Nurtuje mnie jednak niesubordynacja ze strony [GM] nimfo. Napisalem zazalenie, w ktorym wyjasnilem sytuacje, czekajac na jak najszybsza odpowiedz pytalem znajomych czy [GM] nimfo jest online (bo jak wiadomo majac zablokowane konto nie jestem w stanie tego sprawdzic), byla online przez dlugi czas po tym jak napisalem zazalenie. Wiem, ze Gm ma jakis tam okreslony czas na odpowiedz na zazalenie, jednakze kiedy jest online to wydaje mi sie byc podejrzane. Mozliwe, ze uznala moje argumenty za sluszne, ale robi na zlosc. Mozliwe, ze byla tez zajeta w tym czasie. Co chcialem wniesc tym tematem? Uwazam, ze obowiazki GM nie ograniczaja sie do karania graczy za roznego rodzaju wystepki, ale rowniez za pilnowanie porzadku w druga strone, w sytuacji kiedy ktos jest niewinny. Byc moze pisze tu ostatni raz, bo jezeli ban nie zostanie cofniety koncze z gra (bron Boze nie jest to proba wymuszenia cofniecia bana, graczy troche jest, wiec jezeli jeden odejdzie to niewiele sie zmieni). Nie moge miec do nikogo pretensji, w koncu to nie ja jestem GM, wiec jezeli gm uzna moja kare za sluszna nie moge sie z tym sprzeczac, musial miec jakies podstwy, nawet jezeli moim zdaniem nie sluszne.
EDIT: Dostalem odpowiedz, tak czy siak zostawilbym ten temat, nawet zamkniety.
JaGGerNauT - 12-10-2012, 14:27
Wiesz co GM Nimfo nie przetlumaczysz ze cos jest nie z twojej winy nie zalezne od ciebie poprostu sie nie da Gmowie karaja teraz za wszystko co sie da nie potrafiac zlapac najwiekszych oszustow
Rencar Old - 12-10-2012, 14:32
Nie, wykonuja swoja prace, jezeli maja jakiekolwiek podstawy by Cie ukarac robia to. Po to sa wlasnie zazalenia, w ktorych mozesz podac argumenty przeciwko karze i jezeli okaza sie sluszne to kara zostanie zdjeta, w przeciwnym razie odsiedzisz. Tak czy siak nie o to chodzi w tym tamacie, wiec prosze nie robic zbednego offtopu.
Anonymous - 12-10-2012, 16:00
GM nimfo kara za koty, potwierdzam, widziałem.
Sam musiałem swojego oddać swoją kotkę Nimfe do schroniska dla zwierząt, gdyż nie chciałem się nikomu narazić.
Chaos - 12-10-2012, 16:44
rencar za co masz tego bana?
@up
hahaha dobre
@edit
zalogowałem na mfo2 i na szczęście żadnego bana, uff...
heh już mi bana za multi nie wlepią, bo nie mieszkam z bratem = mamy różne IP
SIJ MI - 12-10-2012, 19:05
Banują za "dupa" to już jest jazda ^^ Mojemu znajomemu np. BaGGy wciska, że jest mną (bo ma nick taki jak ja z innego swiata i czasem loguje na proxy [podejrzewam, że w szkole czy cos]), trudno jest sprawdzić IP? ;D
Anonymous - 12-10-2012, 19:07
Haha zgłosiłem dla fanu kogoś z obraźliwą prezentacją i nimfo milczy już kilka dni
ADIHC1 - 12-10-2012, 19:20
Czepiliście się tej nimfo ;)
Dodam jeszcze tylko, że GM w ogóle nie ma obowiązku odpisywania na zażalenia, jeśli uważa, że kara została nałożona prawidłowo.
PS http://dl.dropbox.com/u/4152937/bmoihjlc.png
|
|