My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - s4 nimfo

Legendarny - 27-10-2012, 16:52
Temat postu: s4 nimfo

W załączniku jest: "posuńmy Nimfo, ja mogę pchać z tyłu" ja na prawdę nie mam zamiaru siedzieć bo coś komuś się kojarzy, każdy to rozumie inaczej, ja rozumiem POSUŃMY=PRZESUŃMY bo stoi na zamku, to na prawdę takie trudne? ...

Levusek - 27-10-2012, 17:59

Gdybyś może trochę grzeczniej napisał zażalenie, byłoby o czym rozmawiać, a tak, powinieneś posiedzieć swoje :>
Anonymous - 27-10-2012, 18:15

Po prostu nic innego jak kolejna kompromitacja ze strony zboczonej nimfomanki.
musaraj - 27-10-2012, 18:34

Jak dla mnie ten ban tylko ośmiesza GMa. Moim pierwszym skojarzeniem na widok tego tekstu było, że chcą gdzieś przesunąć nimfo w jakiejś przestrzeni, więc nie mogłem zrozumieć, z jakich powodów był ban. DOpiero po trzykrotnym przeczytaniu tego tekstu i mając na uwadze, że za te słowa wpadł ban zrozumiałem, co zrozumiała GM. Żałosna kompromitacja, wstyd.

Ta gra schodzi na psy.

Anonymous - 27-10-2012, 21:40

Co ma do tego, czy zażalenia jest 'grzecznie napisane', czy nie, jak ban jest niesłuszny ?
Po za tym, jeśli GM uznał to za obrazę, to powinna być kara za obrażenie gracza, a nie GM, bo ja tu nigdzie nie widzę obrazy GM, nie można nawet wywnioskować z rozmowy z załącznika, ażeby rozmowa toczyła się na temat GM.

Levusek - 28-10-2012, 00:22

Według mnie ban jest słuszny. Nikt mi nie wmówi, że "tylko w tym przypadku" posunąć oznacza przesunąć, szczególnie że GM jest kobietą.
Anonymous - 28-10-2012, 02:04

Tobie nikt nic wmawiać nie musi, gracz otrzymał bana za "używanie wulgarnych/niecenzuralnych słów" - teraz mi tylko wskaż które to są? Nie ma takich, to są tylko fanaberie GM nimfo, która jak widać jest aż za nadto przewrażliwiona na swoim punkcie (kompleksy?) i musi wyładowywać swoje frustracje na graczach.
Coraz to śmieszniejsze bany są nadawane przez nią, ciekawe co w takim razie czeka nas już wkrótce ;>?

JUMBO84 - 28-10-2012, 02:26

A co dokładnie napisałeś? Bo nie mam konta na 3 swiecie.
Levusek - 28-10-2012, 08:45

Rudy napisał/a:
racz otrzymał bana za "używanie wulgarnych/niecenzuralnych słów"

wykaz kar napisał/a:
Używanie obraźliwych i/lub niecenzuralnych słów w stosunku do GM'a lub Administratora

Już prościej nie mogę tego pokazać.

Rencar Old - 28-10-2012, 13:00

TAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!! Bunt przeciwko wladzy! Jestem za, jestem za! :twisted:

Ban niesluszny, tak samo jak kazdy ban, ktory zostal mi nalozony w przeszlosci i kazdy ban, ktory zostanie mi nalozony w przyszlosci :D

Anonymous - 28-10-2012, 13:34

Cytat:

Już prościej nie mogę tego pokazać.

Wykaz kar znam, prosiłem o pokazanie tego konkretnego obraźliwego słowa, bo niestety ale nie mogę się doszukać.
Cytat:

A co dokładnie napisałeś? Bo nie mam konta na 3 swiecie

W pierwszym poście gracz nawet napisał.
"posuńmy Nimfo, ja mogę pchać z tyłu"

Ps. Poza tym to na 4 świecie ;>

Pay2Kill - 28-10-2012, 13:54

Szczerze nimfo wszystkimi swoimi karami pokazuje, że zasługuje na bycie GM jak rolnik na bycie kierowcą Ferrari. Wszystkie kary, które daje ośmieszają ją -,-
Beebaxer - 28-10-2012, 14:10

Tym razem też uważam, że ban nie słuszny. Ewidentnie banik za domysły i skojarzenia, a nie za konkretną jednoznaczną treść, więc nadużywanie władzy. Słabo, oj słabo.
KisS - 28-10-2012, 17:30

Skojarzenia bardzo ciekawe myśle że każdy w wieku 10-15 lat skojarzył HMM ;) i to tyle z mojej strony ban w zależności od strony widzenia
OttoIII - 28-10-2012, 18:57

wg mnie ban słuszny
Levusek napisał/a:
Według mnie ban jest słuszny. Nikt mi nie wmówi, że "tylko w tym przypadku" posunąć oznacza przesunąć, szczególnie że GM jest kobietą.

nic dodać, nic ująć

Pay2Kill napisał/a:
Szczerze nimfo wszystkimi swoimi karami pokazuje, że zasługuje na bycie GM jak rolnik na bycie kierowcą Ferrari. Wszystkie kary, które daje ośmieszają ją -,-

nie wiem co chcecie pokazać takimi postami. chyba to, że nie macie zielonego pojęcia co robi Nimfo jako gm.