My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Propozycja nie do odrzucenia ;d

Pan Mroku s3 - 23-11-2012, 13:53
Temat postu: Propozycja nie do odrzucenia ;d
Juz zaraz koniec turnieju wiec zbliza sie poleczenie swiatow 1 i 2 , za niedlugo tez mikolajki boze narodzenie i nowy rok . Jest wiec duzo okazji na event Tomi zamierzasz coś zrobic jakis 2x exp lub resik free z tych okazji ? I też było na wszystkich swietych cos wspomniane na FB ze będzie mozna wygrywac bony towarowe w mfo2 Kiedy to bd wprowadzone ?;d
szybcior987 - 23-11-2012, 18:48

spoko pomysł sam miałem właśnie taki temat zrobić ale mnie wyprzedziłeś :)
Dark s2 - 23-11-2012, 21:23
Temat postu: Re: Propozycja nie do odrzucenia ;d
Pan Mroku s3 napisał/a:
Juz zaraz koniec turnieju wiec zbliza sie poleczenie swiatow 1 i 2 , za niedlugo tez mikolajki boze narodzenie i nowy rok . Jest wiec duzo okazji na event Tomi zamierzasz coś zrobic jakis 2x exp lub resik free z tych okazji ? I też było na wszystkich swietych cos wspomniane na FB ze będzie mozna wygrywac bony towarowe w mfo2 Kiedy to bd wprowadzone ?;d

Z tego co przekazała administracja to zamierzają zrobić event- być może z podwojonym dropem na 8k like'ów na FB.

xyzzy - 23-11-2012, 21:40

Dark s2 napisał/a:
Z tego co przekazała administracja to zamierzają zrobić event- być może z podwojonym dropem na 8k like'ów na FB.
Dokładnie. Poza tym na Boże Narodzenie jest Mikołaj. Eventów aż nadto. ;]
Antybristler - 23-11-2012, 22:39

Wyłączenie mfo2 21 grudnia na koniec świata będzie bardzo klimatyczne :>
Pan Mroku s3 - 24-11-2012, 11:10

Koniec swiata ? Może twojego ;d Chyba nie chcesz mi powiedziec ze wierzysz w te brednie ? ;D A moze jednorozec na tęczy cie powozi ? Ja nadal jestem przekonaniem ze powinien byc jakis event 8 k likow bd pewnie za 2-3 miesiace . A np mozna dac na swiecie 1 i 2 jak sie polaczy w 1 podwojny exp . Czy na swieta darmowego resa . Mikolaj to dla cb az nadto eventow? czy ty sobie zartujesz przeciez to tylko jakis itemek dostaniesz nic wiecej . Czekam na wypowiedz Tomiego na ten temat
OttoIII - 24-11-2012, 13:14

mikołaj + połączenie światów
dla mnie to wyjątkowo dużo :)

można pomyśleć o czymś co dawno nie było, przykładowo Loteria lub konkurs wiedzy mfo :)

xyzzy - 24-11-2012, 13:55

OttoIII napisał/a:
mikołaj + połączenie światów
dla mnie to wyjątkowo dużo
Nie zapominajmy o Turnieju Mikołajkowym.

OttoIII napisał/a:
można pomyśleć o czymś co dawno nie było, przykładowo Loteria lub konkurs wiedzy mfo
O ile mi wiadomo, to Mapy zajmował się tworzeniem konkursów wiedzy o MFO, więc to nie zależy zbytnio od administracji. Musiałoby się komuś zechcieć znów coś takiego zrobić.
A loteria? To raczej dla bogatych, żeby mieli jeszcze więcej. Moim zdaniem mało ciekawy pomysł.

Dark s2 - 24-11-2012, 14:03

Za dużo zachcianek- administracja zdecydowała się połączyć światy i to powinno starczyć.
szybcior987 - 24-11-2012, 16:53

no ale ja kare popełniłem 1 rok temu a mikołaj mi nic pewnie nie da :(
Beebaxer - 24-11-2012, 21:10

A nie wiecie czy jest możliwość dogadania się z administracją, by zrobić np konkurs albo jakieś losowanie i później żeby można było jakoś przekazać pieniądze? Bo na s4 już nie gram i mógłbym oddać 50kk
kostro - 24-11-2012, 23:28

8k likeów może być w grudniu. Loterie może za kase np los za 1kk ale tak jakoś w styczniu. Konkurs może być. Można też uruchomić dział propozycje na forum
bartoloni - 25-11-2012, 01:01

ja osobiście wolałbym event coś na podobienśtwo bossa "Sroki " to było o wiele ciekawsze niż jakiś podwójny drop , przynajmniej gra wtedy odżyła na chwilę bo bossy itp ;)
Anonymous - 25-11-2012, 10:01

Ja bym się raczej w MFO2 cudów nie spodziewał. Wątpię aby admin robił coś więcej niż wykorzystanie "gotowców".