|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - 2 Pytania :D
k4meleon619 - 07-12-2012, 19:20 Temat postu: 2 Pytania :D 1. Jak wbija sie punkty teamowe, tylko wbijając rank czy jak jeszcze, moze zna ktos wszystkie opcje .
2. Mam na świecie 1+2 2 konta poniewaz mialem na s1 i na s2, moge usunac jedno z nich i zrobic na nowo ? czy bedzie multi ?
Anonymous - 07-12-2012, 19:41
Świat 1+2 teraz to jeden świat, a więc jeśli posiadasz na tym świecie przynajmniej jedno konto i założysz kolejne, to będzie to multikonto.
ADIHC1 - 07-12-2012, 20:08
Cytat: | 1. Jak wbija sie punkty teamowe, tylko wbijając rank czy jak jeszcze, moze zna ktos wszystkie opcje . |
Do rankingu drużynowego codziennie dodawana jest suma punktów rankingowych członków drużyny (np. jeśli w drużynie jest czterech graczy i każdy ma po 1000 rankingu, wtedy codziennie do rankingu drużynowego dodawane jest 4000 pkt). Dodatkowo ranking drużynowy można zdobywać w walkach drużynowych - 10% rankingu drużyny przegranej.
Cytat: | 2. Mam na świecie 1+2 2 konta poniewaz mialem na s1 i na s2, moge usunac jedno z nich i zrobic na nowo ? czy bedzie multi ? |
Nie możesz.
Anonymous - 07-12-2012, 20:11
A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? ...
k4meleon619 - 07-12-2012, 20:12
Czyli jak mam 2 konta na Świecie 1+2 nie robiąc nowego to bana nie zarwe, ale jak usune jedno i zrobie od nowa to ban >.<
?
ADIHC1 - 07-12-2012, 20:42
Cytat: | A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? |
Multialarm tego nie blokuje?
Cytat: | Czyli jak mam 2 konta na Świecie 1+2 nie robiąc nowego to bana nie zarwe, ale jak usune jedno i zrobie od nowa to ban >.< |
Czego nie rozumiesz? To, że masz dwa konta wynika wyłącznie z tego, że zostały połączone Światy. Administracja nie mogła zmusić Cię do usunięcia jednego z nich, dlatego w ramach wyjątku pozwala Ci je zachować i nadal na nim grać. Te konta są oznaczone, wszystkie inne są i będą traktowane jak multikonta.
Anonymous - 07-12-2012, 20:44
ADIHC1 napisał/a: | Cytat: | A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? |
Multialarm tego nie blokuje? |
No chyba właśnie nie.
ADIHC1 - 07-12-2012, 20:48
To chyba czy na pewno? ;)
Czy multialarm uniemożliwia grę rodzeństwu w jednej drużynie?
KisS - 07-12-2012, 21:03
Można dojść 2 kontami z Multi do teamu Testowalem to kiedys z Kuzynem jak jeszcze grał
Marcel - 07-12-2012, 21:10
Można, bo sprawdzałem Zmieńcie to bo zacznie się przelew expa itd
ADIHC1 - 07-12-2012, 23:58
W takim razie może czas to zmienić ;)
Zobaczymy co na to Tomi.
KisS - 08-12-2012, 12:04
Anhilation
i jego 2 konto
stoją razem pod lange
Tomi - 10-12-2012, 19:48
kiwipogromca napisał/a: | A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? ... |
W drużynie można być razem, ale oczywiście nie można przelewać expa/golda/ranku itp. - jak w przypadku każdego innego konta zresztą.
Anonymous - 10-12-2012, 23:02
Tomi napisał/a: | kiwipogromca napisał/a: | A mógłby ktoś łaskawie z administracji odpowiedzieć, czy ten sam gracz po połączeniu światów może mieć dwie postacie w tej samej drużynie ? ... |
W drużynie można być razem, ale oczywiście nie można przelewać expa/golda/ranku itp. - jak w przypadku każdego innego konta zresztą. |
To trochę i tak bez sensu moim zdaniem, ale cóż ...
Takie jedno jeszcze pytanko: jak przeleję np. expa 1 vs T i potem usunę drużynę, to czy raporty nie czasem się usuwają ?
Tomi - 11-12-2012, 00:18
kiwipogromca napisał/a: |
Takie jedno jeszcze pytanko: jak przeleję np. expa 1 vs T i potem usunę drużynę, to czy raporty nie czasem się usuwają ? |
Nie usuwają się.
|
|