|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Nie odnaleziono kupującego
Beebaxer - 11-12-2012, 15:12 Temat postu: Nie odnaleziono kupującego Witam, otóż wczoraj sprzedałem mikstury regeneracji, przyszło info że aukcja zakończona i przedmiot kupiony przez gracza [zobacz] - i tu właśnie jest błąd. Klikając w zobacz wyskakuje "Nie znaleziono gracza!Wystąpił błąd.", więc wszedłem w swoje Logi zobaczyć czy tam będzie, i jest pięknie pokazane, że przedmiot kupił gracz SuSpEcT94, jednak coś jest nie tak z tym, że po aukcji klikając w 'zobacz' pokazuje, że nie znaleziono gracza.
Tomi - 11-12-2012, 15:24 Temat postu: Re: Nie odnaleziono kupującego
Beebaxer napisał/a: | Witam, otóż wczoraj sprzedałem mikstury regeneracji, przyszło info że aukcja zakończona i przedmiot kupiony przez gracza [zobacz] - i tu właśnie jest błąd. Klikając w zobacz wyskakuje "Nie znaleziono gracza!Wystąpił błąd.", więc wszedłem w swoje Logi zobaczyć czy tam będzie, i jest pięknie pokazane, że przedmiot kupił gracz SuSpEcT94, jednak coś jest nie tak z tym, że po aukcji klikając w 'zobacz' pokazuje, że nie znaleziono gracza. |
Związane jest to z wczorajszymi pracami - w treściach starych PW są jeszcze stare numery ID graczy. Wszystkie nowe powiadomienia powinny już działać prawidłowo.
|
|