|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Sytuacja na s3
Lothlorien - 02-01-2013, 16:00
Co to ma być? Plebiscytów się zachciewa, a porządku pilnować nie ma komu.
Na 3 świecie już od dawna panuje nierząd, a oprócz Adihacza, który przyznaje się do nieróbstwa (poza tym on już swoje zrobił w tej grze) Baggy i Psotka nic nie robią na s3, już kilka razy zgłaszałem niebezpiecznych przestępców i nihil fallus, dalej grasują na wolności. Gdyby chociaż GM'y sprawdzały dział "skargi' na tym opustoszałym forum, wiedzieliby, że Pooh i Eternal Silence potrzebują pilnie bana.
Zagłosuję na minka, bo go kojarzę z gry i forum.
BaGGy - 03-01-2013, 01:16
Lothlorien napisał/a: | Co to ma być? Plebiscytów się zachciewa, a porządku pilnować nie ma komu.
Na 3 świecie już od dawna panuje nierząd, a oprócz Adihacza, który przyznaje się do nieróbstwa (poza tym on już swoje zrobił w tej grze) Baggy i Psotka nic nie robią na s3, już kilka razy zgłaszałem niebezpiecznych przestępców i nihil fallus, dalej grasują na wolności. Gdyby chociaż GM'y sprawdzały dział "skargi' na tym opustoszałym forum, wiedzieliby, że Pooh i Eternal Silence potrzebują pilnie bana.
Zagłosuję na minka, bo go kojarzę z gry i forum. |
Tak na szybko ustosunkuje sie do tego. Na s3 zagladam od jakis kilku tygodni regularnie i tam zamiatam. Zgloszenia to glownie spam/sprzedaz ranku/wulgaryzmy. Przez ostatni tydzien ze wzgledu na swieta sylwestra pewnie troche zgloszen sie odlozylo.
@Edit Sytuacja wcale nie wyglada tak zle jak ja przedstawiasz. Z tego co widze eternal akurat dzis dostal ode mnie kare, jeszcze rzuce okiem na dzial skargi. Byc moze przydaloby sie rozszerzyc uprawnienia bickowi o s3, aby rowniez tam dogladal.
BaGGy - 03-01-2013, 01:34
Pozwolilem sobie wydzielic temat. Sprawa zalatwiona.
|
|