My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Brat??

KisS - 15-01-2013, 17:01
Temat postu: Brat??
Otóż Gram na światach 1+2 i 4 Brat też by chciał zagrać :P i takie moje pytanie czy jest możliwość aby mógł zagrać na świecie moderowanym

Uprzedzając Próbował grać na s3 ale tam nie ma sensu za dużo przelewów nuubów itd :p a on chce grać na uczciwym i Moderowanym świecie czy jest tego możliwość :P Tzn Gra na 1 komputerze czy nie dostaniemy ban'a :P problem'em jest to że praktycznie on schodzi z mfo ja wbijam itd i przez to mogą konta być powiązane
i stąd moje pytanie czy możemy grać razem i czy nie dostaniemy ban'a ??
pisałem w tej sprawie do ADIHC1 na S4 nie odpisałem więc piszę tu

Prosze o odpowiedź tylko GM'ow i Adminów Najlepiej z serwer s4 !!

ADIHC1 - 15-01-2013, 17:56

Jeśli każdy z was będzie logował się wyłącznie na swoje konto to nie ma problemu. Gra z rodzeństwem nie jest zabroniona, zabronione są multikonta oraz współdzielenie kont.
chadrian - 15-01-2013, 20:01

ADIHC1 napisał/a:
Jeśli każdy z was będzie logował się wyłącznie na swoje konto to nie ma problemu. Gra z rodzeństwem nie jest zabroniona, zabronione są multikonta oraz współdzielenie kont.

W jaki sposób GM będzie wstanie odróżnić czy dodatkowe konto - brata, nie jest multikontem? Też mam brata, który chciałby grać a nie może, ponieważ boję się że dostanę bana za multi.

ADIHC1 - 15-01-2013, 20:19

To najpilniej strzeżona tajemnica GM ;)
musaraj - 15-01-2013, 20:21

Nie wiem jaki masz problem - niech gra na s4.

A kilka znaków było wymieniane na forum. Przeglądarki sporo wysyłają.

Każdy ma nieco odmienny styl gry. Osobiście polecam przy logowaniu się na multi zmieniać rozdzielczość i swój styl gry.

chadrian - 15-01-2013, 20:23

ale na s4 też mam konto. Jeżeli korzystamy z tego samego komputera, te samo IP, ta sama przeglądarka, logowanie prawdopodobnie będzie jedno po drugim = multi...
KisS - 15-01-2013, 20:35

:P no tak też mi się wydaję :D

Styl gry :D
Chodzenie :D ja skupiam się na chodzeniu np po skosie a mój brat gra strzałkami taka różnica :D

musaraj - 15-01-2013, 20:58

chadrian napisał/a:
Jeżeli korzystamy z tego samego komputera, te samo IP, ta sama przeglądarka, logowanie prawdopodobnie będzie jedno po drugim = multi...

To jest tylko 10% multikonta.

KisS - 15-01-2013, 21:50

Cytat:
To jest tylko 10% multikonta.

10 % :P potem się okażę że np jakieś powiązanie jest o którym nawet nie zdajemy sobie sprawy (ja i on) i :P będzie 30 % i tak rośnie rośnie aż wkońcu przy 80% :P będzie ban :D

musaraj - 15-01-2013, 22:24

Multikonto się liczy od 99,99 % ;]

Zresztą obaj znamy zasady karania za multikonto tak samo (no, ja nieco lepiej - efekty doświadczenia i częstego przeglądania forum).

Raczej zamiast bać się zawczasu grajcie zgodnie z zasadami... Wątpię, by was coś złego spotkało.