|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - jak się szybciej dostać na dach wieży ?
paxi13 - 18-03-2013, 12:49 Temat postu: jak się szybciej dostać na dach wieży ? jwt poniewaz to mnie zaczyna DOBIJAĆ! próbowałem za pomocą solucji ale co z tego jak ona mnie kieruję do mimica i Antaresa, jak ja chcę się dostać tylko na dach wieży, mam talizman lewitacji itp ale ja chcę się dostać od razu na szczyt wieży, niestety z solucją jest to za długo, czy poda mi ktoś szybką drogę na dach wieży ? bo nie chce mi się tak latać
Anonymous - 18-03-2013, 19:02
Niestety nie ma innej drogi, musisz tak chodzić. ( tzn. mieć windę na parterze, zejść do piwnicy przełączyć dźwignię i potem pojedziesz bez większych problemów na dach ).
kostro - 18-03-2013, 21:49
Idziesz do typa który ma talizman i wracasz do windy i bez naciskania wchodzisz. Mi z solucją sie udało ale dopiero za 3 razem.
paxi13 - 19-03-2013, 11:11
czyli według solucji mam robić i doprowadzi mnie aż do tego typa co ma talizman a potem bez przyciskania wejśc na widne ? no może i tak, właśnie tak próbowałem ale niestety gdy po przeczytaniu obeliksa z tym kodem szedłem według solucji do tego typa to padłem ... nie wiem czego, tyle mnie potworków atakowało bez problemu a jak już byłem prawie przy końcówce solucji tzn prawie przy orle to padłem ehh i wszystko od nowa biegać
Anonymous - 19-03-2013, 19:23
Jak jesteś już na drugim piętrze i masz wciśnięty ten przełącznik w piwnicy, to po prostu wchodzisz jeszcze raz na windę i automatycznie jedziesz na dach i wtedy nie musisz iść tam aż do tego NPC.
|
|