|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Pomoc przy bossach, gdzie dalej?
Westbam - 18-03-2013, 15:40 Temat postu: Pomoc przy bossach, gdzie dalej? Witam.
Potrzebuję pomocy ponieważ nie wiem gdzie mam dalej iść... Znalazłem poradnik ale kompletnie nie orientuje się co dalej.
Mam 119 poziom, jestem w mieście Folhord, ostatni pokonany boss to Helamon.
W plecaku mam takie przedmioty:
Kod: | Czerwona Sfera 1
Demoniczny Amulet 1
Jajo pterodaktyla 1
Kartka z zapiskami 1
Kluczyk z motywem czaszki 1
Kryształ 2
Księżycowa Okaryna 1
Liść Oksymandrona 1
Niebieska Sfera 1
Notka o drodze do Jaskini Shivy 1
Srebrny kluczyk 1
Wejściówka do klubu VIP 1
Złoty Medalion 1
|
Co dalej? Gdzie dalej iść? Proszę o pomoc!
pawel_tiger - 18-03-2013, 15:46
jak pokonałeś helamona, to znaczy że zacząłeś już questy w Ballis. Najlepiej wejdź na stronie głównej w zakładkę questy i tam masz od Ballis od Ozaroth wszystko opisane
Westbam - 18-03-2013, 15:49
Jeśli dobrze rozumiem to mam postępować według tego poradnika: https://docs.google.com/document/d/1hYiHRclGeQSHw0QRLv0f3_q8U9gTXuXNMOxzCzEqCP8/preview ?
Z tego co widzę to mam już ten kobaltowy pierścień ale nie umiem się dostać do tych strażników
SIJ MI - 18-03-2013, 15:56
z portu z Folhord u Gohana plyniesz do Ballis
Westbam - 18-03-2013, 15:59
Mam taki fragment:
Cytat: | Możesz teraz
porozmawiać z karczmarzem i oddać zaproszenie, dzięki czemu uzyskasz dostęp do klubu VIP, znajdującego się na dachu Karczmy. Porozmawiaj z Xavierem i podejmij się
odnalezienia 20 krokodylich skór. Porozmawiaj z resztą NPC i opuść całkiem Karczmę. Udaj się do Hotelu. Prześpij się w Pokoju Gościnnym płacąc 10 tys. Gdy się
obudzisz podnieś kartki leżące w lewym dolnym rogu pokoju a uzyskasz NOTATKI MORDEHAJA. Czytamy je i zapamiętujemy słowa "Sezamie, otwórz się" Nie zapomnij też
wyciągnąć KOBALTOWY HEŁM ze skrzynki. Opuść hotel i udaj się do Karczmy i porozmawiaj z Mordehajem. W zamian za notatki otrzymasz SZLACHECKIE BUTY.
Uff... to chwilowo tyle z questów pobocznych. |
Gdzie jest ten gość któremu mam dać to zaproszenie? Wydaje mi się, że jestem tutaj bo kluczyk z motywem czaszki mam.
Pay2Kill - 18-03-2013, 18:02
Eh...pokonałeś helamona więc szukaj fabuły dalszej, klucz z czaszką jest dużo wcześniej
kostro - 18-03-2013, 22:04
Teraz idź do lochów balis a potem do tunelu szkieletów w solucji masz wystko opisane. Czemu masz niebieską i czerwoną sferę.? Zaproszenie daj bramkażowi w karczmie balis.
OttoIII - 19-03-2013, 00:26
kostro napisał/a: | Czemu masz niebieską i czerwoną sferę.? Zaproszenie daj bramkażowi w karczmie balis. |
zabrał z piramidy
|
|