|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Częstotliwość poszczególnych ataków
Venomlist - 22-03-2013, 20:15 Temat postu: Częstotliwość poszczególnych ataków Witam
Czy to normalne że gdy zmieniamy gem powiedzmy (jak było w moim przypadku) Ziemia 1 ***** na Ziemia 2 *, w inteligencji zeruje nam "częstotliwość poszczególnych ataków"? To trochę nienormalne moim zdaniem. Kilka minut przed turniejową walką o 20:00 wbiłem 26 lv i mogłem założyć Ziemia 2 *. Gdy doszło do walki zadałem cios fizyczny. Zastanawiam się co jest, zaglądam w inteligencje a tu zonk. Proponował bym coś z tym zrobić, bo można się trochę niesprawiedliwie przejechać. Nic by się nie stało jak wbił bym lv wcześniej, bo zorientował bym się na potworach a tak to trochę walkowerem przegrałem.
Post może powinien być w propozycjach, bo fajnie by było jak ten nazywam to błąd został usunięty, lub przynajmniej przypadek gdy zmieniam gem ofensywny tego samego typu czyli Ziemia 1 na Ziemia 2, Lód 1 na Lód 2 itd.
I tak przy okazji to ta moja szczęśliwa walka: http://w1.mfo2.pl/battle_...21163&vid=47091
Pozdrawiam
Venom
Pay2Kill - 23-03-2013, 09:05
Venom to nie jest żaden błąd. To chyba normalne jeżeli zmieniasz magię musisz też zmienić częstotliwość. Gra nie ma modułu inteligencji który będzie wiedział że zmieniasz gem i chcesz z niego bić. Równie dobrze wojownik mógłby założyć gem magiczny by go nabić i nagle inta by mu się sama zmieniła na magię
Venomlist - 23-03-2013, 14:20
Po części to tak zgadzam się, ale IMO chodzi mi o to aby nie zerowało w przypadku zmiany ziemia na ziemia, lód na lód itd. Wiem że łatwe to zrobienia by to nie było, ale tak jak piszę - być powinno.
Pay2Kill - 23-03-2013, 17:08
Niestety tak dobrze nie ma i nie będzie. Zmieniasz gem z 1 na 2 częstotliwość jest zerowana, z tego co pamiętam tylko jeżeli np gem z 1** zmienisz na 1** (tego samego rodzaju) częstotliwość pozostaje bez zmian
|
|