|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - świat PvP - problem z anty
Crypton - 28-04-2013, 12:15 Temat postu: świat PvP - problem z anty Mam pewien pomysł, żeby w bardziej sprawiedliwy sposób
wyłonić zwycięzcę świata PvP i bardziej wdrożyć w życie
rywalizację w turniejach - może by tak wprowadzić do nagród
mini puchary, które na koniec rundy zostaną przeliczone
na jakieś dodatkowe punkty do klasyfikacji generalnej?
Chaos - 28-04-2013, 13:20
jestem za, bo z tymi anty na 20lv to już masakra aż się grać odechciewa ;/
zostawiłem postać na polu przed miastem i mnie 4 anty złapało...
np.
http://w5.mfo2.pl/battle_report.php?r_id=187025375
turka wygrałem, ale na polu nie mam szans...
najlepsi gracze z topki (np nesto) prawie w ogóle nie walczą, jak już wyjdą z miasta to tylko żeby kogos złapać i potem sobie ochronę kupują...
chyba nie taki był sens tego servera, bo teraz najlepszy jest ten kto unika walk.
Qwiker - 28-04-2013, 14:19
A po co Nesto ma wychodzić z miasta, jak o ranking pvp może walczyć z 1 osobą (i to wyjątkowe przypadki, bo zwykle nie ma nikogo). pozatym wyjdzie z miasta, 3 osoby się resną na antymaga dla tych kilku punktów. Ja go w pełni rozumiem
OttoIII - 28-04-2013, 15:25
inaczej gra się w turki, inaczej na polu - zawsze tak było i będzie
@Chaos - to akurat był tank, nie anty.
przy obecnych ustawieniach nikt raczej nie gra anty - nie ma szans nim coś ugrać. a jak ktoś robi resa co walkę? jego wola - ktoś musi finansować serwer^^
kostro - 28-04-2013, 15:51
OttoIII napisał/a: | przy obecnych ustawieniach nikt raczej nie gra anty - nie ma szans nim coś ugrać. | grają anty bo większość to magowie.
zabiziony - 29-04-2013, 11:27
Chaos, zachowujesz sie tak, jakbym byl jedynym graczem na tym mfo. Prowadzenie uzyskalem juz od najnizszych lvli i staram sie je utrzymywac. Sadzisz sie, ze nie walcze z kazdym. Nabij sobie punkty i tez probuj sie utrzymac. A nie sam jakos szczegolnie sie nie wykazales. Mowisz, ze Cie antyki lapia a mi kazesz stac pod miastem i walczyc z nimi, tylko ja mam o tyle ciekawa sytuacje, ze pode mnie odrazu resy leca. Bo kilka punktow nazbieralem wiec moglbys juz z łaski swojej w swych wypowiedziach nie uzywac mojego nicku, bo to sie robi nudne. To co piszesz jest paradoksem. "Tyle antykow gra, nie da sie grac,a ci z topki zamiast walczyc, to siedza w miescie" ....
[ Dodano: 29-04-2013, 12:36 ]
Crypton napisał/a: | Mam pewien pomysł, żeby w bardziej sprawiedliwy sposób
wyłonić zwycięzcę świata PvP i bardziej wdrożyć w życie
rywalizację w turniejach - może by tak wprowadzić do nagród
mini puchary, które na koniec rundy zostaną przeliczone
na jakieś dodatkowe punkty do klasyfikacji generalnej? |
Mam rozumiec, ze (póki co) prowadzę w sposób niesprawiedliwy?
Crypton - 29-04-2013, 11:47
nie napisałem konkretnie o Tobie, z resztą wiem, że Ty akurat
wywalczyłeś wszystko na mapie temat jest raczej zapobiegawczy,
niż uderzający w konkretną osobę
[ Dodano: 29-04-2013, 12:54 ]
z resztą nie odbiegajmy od tematu, ideą jest zwiększenie rozmachu turniejów w grze
Tomi - 29-04-2013, 12:53
Chyba możliwe było by dodanie określonej liczby punktów za miejsce osiągnięte w turnieju.
zabiziony - 29-04-2013, 13:05
Tomi napisał/a: | Chyba możliwe było by dodanie określonej liczby punktów za miejsce osiągnięte w turnieju. |
Czegos tu nie rozumiem, chcecie zrobic zmiane zasad gry w jej trakcie? Czy to bedzie uwzglednione w nastepnej rundzie?
Tomi - 29-04-2013, 21:29
W tej rundzie już zostaje jak jest.
MiT - 30-04-2013, 12:28
Ja tam problemów z antykami nie mam
|
|