|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Coś jest nie tak:D
Devorels - 31-05-2013, 22:12 Temat postu: Coś jest nie tak:D mam problem nie mam tego kwiatu : - 1 roślinkę z rozłożystymi liśćmi, nawet w plecaku nie mam...
w plecaku tez nie..
Anonymous - 31-05-2013, 23:17
Na wyspie jest 6 i jedna przed molo. Zebrałeś wszystkie ?
szybcior987 - 01-06-2013, 09:07
Ty to masz zawsze jakieś problemy
Devorels - 01-06-2013, 10:05
mi chodzi o to roślinkę z rozłożystymi liśćmi
TrzyStu - 01-06-2013, 11:13
w googlach znajdziesz i odpowiedź i mapkę gdzie są wszystke roślinki
Devorels - 01-06-2013, 11:15
powinna być na tym 1 obrazku po prawej stronie a nie ma...
TrzyStu - 01-06-2013, 11:18
Musiałeś ją wziąć a ominąć inną zwiedź wyspę jeszcze raz a później luknij przy molo i odnajdziesz zgubę
chadrian - 02-06-2013, 14:33
na tym obrazku po prawej to rosną różowe muchomory, które zebrałeś, a nie rozłożysta roślinka...
Devorels - 02-06-2013, 17:24
a to rozłożystą gdzie znajdę ?
szybcior987 - 02-06-2013, 18:06
Poszukaj se w solucji
chadrian - 03-06-2013, 11:47
a do czego jeszcze ci rozłożysta? pokonałeś pderodaktyla?
Devorels - 03-06-2013, 15:24
tak ale muszę dać temu staremu by dał informacje co do mallboro king
chadrian - 03-06-2013, 15:58
DŻUNGLA NA WYSPIE (Tyranozaur, Żywiołak Ziemi, Żywiołak Powietrza, Gigantyczna Jaszczurka)
Po wejściu od razu kierujemy się na lewo i z samego rogu zabieramy ROZŁOŻYSTĄ ROŚLINĘ (1). Teraz idziemy do góry ścieżką i odbijamy w lewo nad dużą palmą. W skrzynce
znajduje się 25 000 oraz 2 x ELIKSIR. Teraz wracamy do ścieżki i przechodzimy przez mostek w prawo. Za mostkiem odbijamy w dół i zbieramy trzy
ROZŁOŻYSTE ROŚLINKI (2,3,4). Teraz idziemy do góry i wchodzimy na małe wzniesienie zabierając kolejną ROZŁOŻYSTĄ ROŚLINKĘ (5) oraz 5 x MIKSTURA MANY LV4 ze skrzynki.
Teraz schodzimy z wniesienia i podchodzimy do kładki. Stawiamy jedną z roślinek na bagnie, wchodzimy na nią, kładziemy kolejną roślinkę na lewo i znów na nią
wchodzimy i na końcu kładziemy trzecią roślinkę na lewy ukos i przechodzimy na drugą, suchą stronę bagna. Wchodzimy po schodkach i odbijamy w lewo i zabieramy
kolejną, nieco zakamuflowaną ROZŁOŻYSTĄ ROŚLINKĘ (6). Teraz idziemy do końca w prawo i z gniazda zabieramy JAJO PTERODAKTYLA. Po zabraniu go próbujemy wrócić na dół
po schodkach ale po drodze atakuje nas PTERODAKTYL (drop: haganowy set, wiatr 3). Teraz schodzimy na dół i przekraczamy bagno po roślinkach. Pamiętamy cały czas
że musimy zdobyć 10 łusek Tyranozaura, a przedmioty te bardzo rzadko wypadają z tych potworów. Przekraczamy mostek i kierujemy się na południe. Nie opuszczamy jednak
całkiem dżungli a odbijamy w prawo. Widzimy 2 dziwne wysepki oraz podest. Stajemy na podeście i kładziemy roślinkę. Teraz mamy mały dylemat. Jeśli popatrzymy w nasz
ekwipunek widzimy że posiadamy 2 roślinki. Jedną musimy przynieść Zakapturzonemu Magowi. Przed nami są jednak 2 wyspy. Co robimy? Nie przejmujemy się póki co Magiem
i kładziemy jedną roślinkę po prawej by zdobyć RÓŻOWE MUCHOMORY,
Teraz o ile mamy 10 łusek Tyranozaura możemy opuścić wyspę całkiem, zapalając pochodnię, rozmawiając z Grothorem który przelatuje z nami z powrotem na Molo na Zachodnim Wybrzeżu.
Na miejscu schodzimy z podestu i kierujemy się w dół. Widzimy jeszcze jedna roślinkę, podnosimy ją aby zdobyć ROZŁOŻYSTĄ ROŚLINĘ (7)
Sprawdź czy byłeś wszędzie. Prawdopodobnie nie masz 6 albo 7.
[ Dodano: 03-06-2013, 17:04 ]
Devorels - 04-06-2013, 13:37
Nie mam nigdzie tej rośliny wychodzi na to ze 2 rośliny przepiłem
DragonReds - 04-06-2013, 14:43
To jest NIEMOŻLIWE nawet Ci piszę "Przedmioty specjalne. Nie możesz ich sprzedać" jestem pewny że coś przeoczyłeś tak ja kiedyś... Poszukaj dobrze, albo nagraj filmik frapsem albo czym tam chcesz i daj tutaj na forum albo daj na pw i ja chętnie obejrzę
|
|