My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - pytanko

chadrian - 04-06-2013, 12:46
Temat postu: pytanko
Witam, mam pytanie, jak dostać się do skrzynki zaznaczonej strzałką? Co w niej jest?

DragonReds - 04-06-2013, 15:14

A może powiesz hmmm... jak się ta kraina (mapa) nazywa? Dokładnie jakie to miejsce, bo tak szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć co i jak nie wiem jak ta "dolina" się nazywa...
Anonymous - 04-06-2013, 15:21

Mokradła.
DragonReds - 04-06-2013, 15:36

Ok, NAJPIERW TO PRZECZYTAJ POTEM SOLUCJE!!!
"w solucji masz do wyboru
albo wchodzisz na 1 wysepke i zabierasz szlachecką szable bodajze
albo przed ucięciem drzewa puszczasz tą deche i ona płynie na dół i mozesz wtedy tylko sic do tej skrzynki na dole ( tam znajduje się jakaś borń na maga )
Ale pamietaj mozesz wziasc tylko 1 eQ masz do wyboru"

A teraz solucja łap.

Na prawo i w dół w skrzyni znajduje się 3245111 złota. Przejdź po przewróconym drzewie na południe i skieruj się w dolny prawy róg zabierając ze skrzyni
KWARCOWĄ MACZUGĘ. Teraz podejdź do uszkodzonego mostu na zachodzie. Musisz znaleźć inny sposób przejścia. Zbadaj drzewo stojące ponad mostem. Potrzeba nam siekiery. Wracamy
do Ballis do Magazynu Rybaków. Na miejscu podejdź do wschodniej ściany i zabierz SIEKIERĘ wbitą do pnia. Teraz wróć na Mokradła i zetnij drzewo, ale nie przechodź
jeszcze na drugą stronę. Skieruj się na północ w kierunku wyjścia ale odbij w lewo. Przechodząc przez pień zbadaj dziwny wodospad. Na razie nic nie możesz zrobić.
Idź dalej i zepchnij kłodę do wody. Teraz idź do ściętego siekierą drzewa i przejdź przez nie, a w trakcie zauważysz zepchniętą kłodę umożliwiającą Ci dojście na
wysepkę ze SZLACHETNĄ SZABLĄ (sic!). Teraz idź na drugą stronę i na północ przy skraju mapy po 3 x ELIKSIR. Możemy iść na południe i wyjść z tej części Mokradeł.

To trochę co innego ale dałem ;)

W następnej części stoczysz walkę z KRWIOŻERCZĄ ROŚLINĄ (drop: iglasty set). Gdy uratowany Angelo odbiegnie skieruj się na południe, wyjdź na mapę świata i skręć
w lewo aby dojść do kolejnego miasta Ozaroth.

chadrian - 04-06-2013, 16:21

właśnie czytałem solucję którą wstawiłeś i nie ma nic mowy o tamtej skrzynce, domyślałem się że można wybrać tą albo drugą skrzynkę, ale chciałem się upewnić, dzięki za informacje
DragonReds - 04-06-2013, 17:02

Masz racje, ale uważam że to co z po za solucji napisałem było wystarczające ;p