|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Celowe przekazywanie z³ota innemu graczowi [s4]
avatar91 - 16-06-2013, 18:43 Temat postu: Celowe przekazywanie z³ota innemu graczowi [s4] Otó¿.. Dosta³em bana na 7 dni za "Celowe przekazywanie z³ota innemu graczowi" to ¿e nie by³o to celowe, ani nie spojrza³em w logi bo zazwyczaj robiê to wieczorem...
Moim zdaniem powinno byæ 24h czasu na zg³oszenie przez kupuj±cego takiej aukcji bo np. w moim przypadku zauwa¿enie takiej nadp³aty przy licytacji by³o do¶æ ciê¿kie bo licytujê/kupujê du¿± ilo¶æ przedmiotów na 2 kontynentach.
I takie pytanie: bo kto¶ mi napisa³:
Cytat: | ahahhaha dosta³e¶ bana za przelew jak targ jest uwolniony z tego co mi wiadomo |
Czy to prawda?
PoneXis - 16-06-2013, 18:53
Mówisz o ¶wiecie 5?
14 punkt regulaminu jasno mówi "Targ jest wy³±czony z moderacji." , kara nie powinna byæ na³o¿ona.
OttoIII - 16-06-2013, 20:01
mowa o s4
targ nie jest moderowany tylko na s3 oraz s5. na s1+1 oraz s4 jest moderowany
co do czasu 24h. je¿eli widzimy, ¿e gracz logowa³ siê parokrotnie na d³u¿ej ni¿ 10minut na konto od czasu zakoñczenia aukcji, to jest ma³a szansa, ¿e nie przejrza³ wiadomo¶ci i nie zobaczy³ nadwy¿ki. dlatego nie czekamy d³u¿ej tylko nak³adamy kare
tylko, ¿e w wiadomo¶ciach jest tylko pokazane co kupi³ a nie za ile..
a logi sprawdzaæ kilka razy dziennie?
kupi³em od tego gracza eliksir.. i najprawdopodobniej to gracz wystawiaj±cy da³ tak± cenê a ja przypadkowo; my¶la³em, ¿e to eliksir bo kto normalny wystawia po takiej cenie rege lvl1.
Illusion - 18-06-2013, 12:59
avatar91 napisa³/a: | i najprawdopodobniej to gracz wystawiaj±cy da³ tak± cenê a ja przypadkowo my¶la³em |
mniej my¶l, unikniesz bana
|
|