My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Dwa turnieje na miesiąc

MiT - 26-07-2013, 10:43
Temat postu: Dwa turnieje na miesiąc
Tak więc zakładane były tematy odnośnie połączenia światów oraz tur dwóch turków na miesiąc. Świat 1+2 powstał, ale co z turniejami ? Uważam że to dobry pomysł. Co za tym idzie ? Tak więc sporo graczy nie walczy na mapie - fakt, ale też sporo graczy walczy w turniejach lub chce zacząć. Więcej walk w miesiącu mogło by przyciągnąć graczy. Coraz częściej by się logowali i komunikowali się. Zapewne rozruch na targu by się ruszył. Graczom z wyższych lvl (co mają możliwość sprowadzania eliksirów i mikstur regeneracji), by się opłacało. Ale jednak jest minus tego taki, że admin, by mógł nie zarobić. Tak więc proszę się wypowiadać na ten temat.
TrzyStu - 26-07-2013, 11:06

Pomysł dobry jak dla mnie można nawet 3 turki w miesiącu bo ja tylko w turkach gram fabułę mam gdzieś :D a co do nagród to można by tą co teraz jest podzielić na ilość turków w miesiącu na jedno by wyszło i admin by spał spokojnie i było by więcej walk :D
Stszykafka - 26-07-2013, 11:44

Może nie od razu 2, ale tak z 1,5 turnieja na miech by stykło.
Panowie, nie od razu Rzym zbudowano.

MiT - 26-07-2013, 13:17

Jak macie tak pisać to nie piszcie, bo tylko robicie zbędne zamieszanie. Jak człowiek chce coś zrobić dobrego to sobie jaja robicie, a jak jest źle to tylko narzekać umiecie. Niech się wypowiadają gracze, którym zależy na grze i na dwóch turniejach.
Tomi - 26-07-2013, 13:20

Prawdopodobnie po wakacjach będzie decyzja o łączeniu s4, wtedy wrócimy do tematu 2 turniejów.
romejko - 26-07-2013, 13:33

Tomi napisał/a:
Prawdopodobnie po wakacjach będzie decyzja o łączeniu s4, wtedy wrócimy do tematu 2 turniejów.

jedyny ratunek dla mfo :)

Fisz - 26-07-2013, 21:07

Ledwo ogarniam by na 1+2św mieć wystarczająco rege na turniej to z dwoma sobie na pewno nie poradzę i jeden trzeba będzie odpuszczać. Przypuszczam, że nie tylko ja tak będę miał, bo po dwóch miechach będzie każdy się bił o eliksir czy rege na targu..
MiT - 28-07-2013, 13:02

Przeczytaj co napisałem, bo chyba piszesz bzdury od czapy.