My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Provo wykorzystywanie błędów gry

Chaos - 04-08-2013, 19:06
Temat postu: Provo wykorzystywanie błędów gry
Po raz kolejny mistrz provo znalazł jakiś błąd w lokacji w której może się spokojnie ukryć przed graczami...

To już chyba 4 czy 5 błąd mapy który jest przez tego gracza wykorzystany, jest to naprawdę żenujące dlatego postanowiłem zrobić ten temat.

Tutaj widzimy że nie można wejść na pole 12:7

przenosi nas na to pole:

jednak provo zagina czasoprzestrzeń i potrafi wejść na to magiczne pole:

@Do wszystkich hejtów, robię to po to aby było choć minimum fairplay na serverze pvp
bo to już 4 runda i antyki dalej wykorzystują te same sztuczki co zawsze (wykorzystywanie blędów tzn chowanie się przed graczami w niedostępnych miejscach)

Provus - 04-08-2013, 19:36

Hahahahaha, ale się uśmiałem ! :-D

A tak wgl. podaj błędy gry, które wykorzystywałem, bo to dość nie fair wobec mnie, oskarżasz nie podając żadnych dowodów :-)

musaraj - 04-08-2013, 19:41

Po prostu nie umiesz grać Chaos, nie zmienię tego.
kostro - 04-08-2013, 20:09

Provo nie wykorzystuje błędów tylko jest o krok przed resztą
dII - 04-08-2013, 20:26

Wiedział że każdy teraz otworzy 2 poziom jaskini więc sam tego nie zrobił żeby mieć gdzie się schować
Provus - 04-08-2013, 20:28

dII napisał/a:
Wiedział że każdy teraz otworzy 2 poziom jaskini więc sam tego nie zrobił żeby mieć gdzie się schować

Trzeba ruszyć głową ;) o to cały twój bug CHAOS ;]

Chaos - 04-08-2013, 23:02

tak to jest bug, bo nie powinno być takiej możliwości

miecz kardasa też był bugiem, ale oczywiście tego nie pamiętasz prawda?

Provus - 04-08-2013, 23:15

Wyciągnąłem miecz, nie było go po tym więc stałem na tym polu, gdzie tu widzisz bug. Znasz może definicje słowa "bug" ?
kostro - 05-08-2013, 00:05

Provus napisał/a:
Wyciągnąłem miecz, nie było go po tym więc stałem na tym polu, gdzie tu widzisz bug. Znasz może definicje słowa "bug" ?

Bo
Umiem
Grać