|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Sprawiedliwość
MiT - 23-08-2013, 14:32 Temat postu: Sprawiedliwość GORĄCA PROŚBA DO TOMIEGO.
Dlaczego gracz mający jedno konto po połączeniu światów (1+2) może dostać bana za multi po zrobieniu konta, a taki co ma dwa konta jeszcze przed połączeniem nie dostanie ? Myślę że każdemu graczowi należało by się aby przypadała możliwość 2 kont. Szczerze mówiąc to jest czysty zysk dla admina, bo jeżeli ktoś wiąże nadzieje z grą na nowym koncie to rzecz jasna że może wysyłać sms'y - zarobek. A przy tym cieszyć się grą. Nie rozumiem trochę regulaminu, dlatego prosiłbym aby wypowiedział się Tomi. Bo przed połączeniem światów zdążyłem usunąć konto i niestety pechowo miałem później wyjazd. I przez spory czas grałem na jednym koncie i teraz mam założone drugie (nie wiedziałem że nie powinno się mieć drugiego konta założonego po połączeniu dwóch światów) i zależy mi na jednym i na drugim koncie), a chcę powiedzieć że chciałbym na świecie 1+2 oprócz 100 lvl mierzyć się na niższym. Dlatego Tomi prosiłbym Cię o małą zmianę.
Z góry dziękuję za wysłuchanie i pozdrawiam,
MiT
chadrian - 23-08-2013, 14:49
za pewne też chodzi o to, żeby gracze nie zakładali sobie kont z linku polecającego. Płacisz raz za mf a dostajesz na dwa konta. Informacja o dwóch kontach również była przed połączeniem światów, że nie będzie możliwości zakładania drugiego konta. Temat był nie raz poruszany i nic nie zostało zmienione i raczej nie będzie
Anonymous - 23-08-2013, 15:31
Administracja powinna znaleźć sposób, aby 'rozłączyć' ze sobą dwa konta tego samego gracza. Każdy nowy gracz i ten który przy niej spędził trochę czasu powinien mieć te same warunki. Dlatego jestem za tym, żeby można założyć nowe, drugie konto po połączeniu światów.
Antybristler - 23-08-2013, 15:34
Przecież na s3 możecie zrobić sobie tyle kont ile dusza zapragnie
Anonymous - 23-08-2013, 15:35
Antybristler napisał/a: | Przecież na s3 możecie zrobić sobie tyle kont ile dusza zapragnie |
s3 to nie to samo ...
MiT - 23-08-2013, 15:45
Jak wskażesz mi na świecie 3 chodź jednego dobrego gracza, który :
- Nie przelewał sobie kasy/eq itd. itd.
- Zaczynał od zera i doszedł do sukcesu metodą prób i błędów na jednym koncie.
To zacznę grać,
a teraz wybacz - > świat 1+2
Antybristler - 23-08-2013, 17:09
Cytat: | - Nie przelewał sobie kasy/eq itd. itd.
- Zaczynał od zera i doszedł do sukcesu metodą prób i błędów na jednym koncie. |
Eee, ja?
MiT - 23-08-2013, 17:57
Więc zademonstruj jakieś szałowe walki z bossami/graczami, ale podkreślam szałowe, a nie jakieś walki max 15 sekund z pierwszymi lepszymi graczami :}
ADIHC1 - 23-08-2013, 18:35
Niesprawiedliwe nie jest to, że dowolny gracz nie może mieć dwóch kont na serwerze moderowanym. Niesprawiedliwe byłoby to, gdyby administracja wymagała skasowania jednego z kont przed połączeniem serwerów.
Jak ktoś chce grać drugą postacią, może zarejestrować się na świecie 4.
Anonymous - 23-08-2013, 18:39
ADIHC1 napisał/a: | Niesprawiedliwe nie jest to, że dowolny gracz nie może mieć dwóch kont na serwerze moderowanym. Niesprawiedliwe byłoby to, gdyby administracja wymagała skasowania jednego z kont przed połączeniem serwerów.
Jak ktoś chce grać drugą postacią, może zarejestrować się na świecie 4. |
Niesprawiedliwe jest to, że mimo iż są GM'owie na świecie moderowanych, to nadal nic nie robią ( w stosunku do tych, którzy mają korzyści z łamania regulaminu ).
MiT - 24-08-2013, 07:42
Panowie temat można zamknąć Tomi już wszystko mi wyjaśnił na priv.
kostro - 25-08-2013, 02:23
Antybristler napisał/a: | Cytat: | - Nie przelewał sobie kasy/eq itd. itd.
- Zaczynał od zera i doszedł do sukcesu metodą prób i błędów na jednym koncie. |
Eee, ja? | ja też trudne ale możliwe
MiT - 25-08-2013, 09:46
Zapraszam do czytania postu niżej pod zacytowanym postem .. Nie nabijajcie sobie postów, jak napisałem - Tomi wszystko wyjaśnił więc można zamknąć..
|
|