|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Reflinki sw5
Chaos - 14-09-2013, 18:54 Temat postu: Reflinki sw5 Jak to jest z tymi reflinkami na świecie pvp?
Sam provo, jak i wiele innych graczy mają w prezkach swoje reflinki.
Jest to dozwolone?
Bo w wykazie kar znalazłem coś takiego:
Cytat: | Nazwa gracza, avatar lub prezentacja skrajnie niepasująca do charakteru gry, zawierająca reklamę, reflinki lub utrudniająca identyfikację. |
Cytat: | Reflinki dotyczą zarówno innych gier jak również My Fantasy. |
więc jak to jest z tymi reflinkami? są za to bany czy nie?
bo sam chciałem wrzucić do prezki reflinki ale wolę się upewnić czy grozi to banem.
k4meleon619 - 14-09-2013, 18:56
a czym są te reflinki ?
Lilium - 14-09-2013, 20:27
k4meleon619 napisał/a: | a czym są te reflinki ? |
Chodzi o program partnerski.
Antybristler - 14-09-2013, 21:02
Grę należy promować poza grą.
Reflinki do mfo2 w mfo2 są oszustwem i powinny być karane.
Chaos - 14-09-2013, 21:27
a na mfo3 są karalne?
bo tam podobno też wiele osób ma reflinki w profilach
Provus - 14-09-2013, 21:59
Bany za reflinki leciały, nie powiem, że nie. Tylko jak widziałem to były, za ten punkt
Kod: | Rozpowszechnianie (w jakiejkolwiek formie) nieprawdziwych informacji nt. bonusów w grze, ukrytych błędach czy innych korzyściach |
Kod: | Nie ma znaczenia czy osoba rozpowszechniająca fałszywe informacje ma z tego tytułu korzyści czy nie. |
Nie wydaje mi się, aby administracji przeszkadzało to, że zapraszam do dołączenia do mojego programu partnerskiego.
A ty Chaos za dużo węszysz.
Chaos - 14-09-2013, 22:29
nie węsze po prostu z ciekawości sprawdziłem kto w topce ma reflinki w prezkach
@topic
fajnie gdyby się jakiś gm/mod wypowiedział
Antybristler - 15-09-2013, 11:28
Z wykazu kar:
Przewinienie
Cytat: | Nazwa gracza, avatar lub prezentacja skrajnie niepasująca do charakteru gry, zawierająca reklamę, reflinki lub utrudniająca identyfikację. |
Uwagi:
Cytat: | Reflinki dotyczą zarówno innych gier jak również My Fantasy. |
Pozdrawiam. Moderator Antybristler
Oliwier - 15-09-2013, 15:31
Ja od 6 lat jak tu gram byłem przekonany, że reflinki mogą być w prezentacji, ale to tlyko myślałem, bo dawno nie czytałem regulaminu. Może Administracji też sięwydaje, że to może byc w prezentacji skoro nic z tym nie robią ? Mi nic do tego, każdy ma swój sposób, ale jak jest tak napisane to tak powinno być
Qwiker - 15-09-2013, 15:50
przesadzacie. I tak nikt pewnie to nic nie daje, bo jak ktoś to widzi - musi mieć już konto, więc nie ma się co rejestrować na nowo.
Chaos - 15-09-2013, 16:55
Qwiker napisał/a: | przesadzacie. I tak nikt pewnie to nic nie daje, bo jak ktoś to widzi - musi mieć już konto, więc nie ma się co rejestrować na nowo. |
na sw5 ludzie często robią nowe konta
ADIHC1 - 15-09-2013, 17:08
Co prawda od dawna aktywnie nie moderuję gry, jednak z tego co pamiętam, reflinki same w sobie zabronione nie są. Zabronione jest, tak jak Provus wspomniał,
Cytat: | Rozpowszechnianie (w jakiejkolwiek formie) nieprawdziwych informacji nt. bonusów w grze, ukrytych błędach czy innych korzyściach |
czyli, np. ukrywanie reflinka pod tekstem "zarejestruj się, a dostaniesz bonus MF/złota/rankingu/etc".
Najlepiej jednak byłoby, gdyby Tomi potwierdził, czy to się czasem nie zmieniło. W każdym razie ten punkt WK powstał własnie w tym celu.
Anonymous - 15-09-2013, 19:03
A i tak wszyscy mają tego typu, że dana osoba dostanie jakiś bonus po zarejestrowaniu .
Provus - 15-09-2013, 21:21
kiwipogromca napisał/a: | A i tak wszyscy mają tego typu, że dana osoba dostanie jakiś bonus po zarejestrowaniu . |
Dasz przykład owej osoby ?
Anonymous - 15-09-2013, 21:48
Provus napisał/a: | kiwipogromca napisał/a: | A i tak wszyscy mają tego typu, że dana osoba dostanie jakiś bonus po zarejestrowaniu . |
Dasz przykład owej osoby ? |
Cichosza s1+2. "Jeśli zarejestrujesz się przez ten link i zdobędziesz minimum 501 pkt to dostaniesz ode mnie 200k golda " Nawet nie sprawdzałem, a tu jeszcze od gry 'plemiona'. Mógłbym jeszcze wypisywać, ale po co, jak i tak nikt nic z tym nie zrobi.
|
|