|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - koniec
HyyB - 22-09-2013, 00:37 Temat postu: koniec Na poważnie zaczynałem grać... Kiedy? Pamiętam tyle ze Addict miał wtedy 30lv na s2. Mfo było zupełnie inne - 300+ osób online, dużo mniej czystego sk***ysyństwa.
Potem zaczęło się s3... z początku nie wiedziałem że tam są jakieś inne zasady, niż na normalnych światach ale odkryłem ze wolno trochę więcej.
I zobaczyłem... TURKI a konkretnie graczy w stylu Carbona/Chrome i ich armie. Zawsze chcialem im dorównać w ilości kont, podiów, ilości mf. Aż w końcu mi sie to udało.
I po tych kilku latach gry, zadaje sobie pytanie: po co? Z perspektywy widzę że wywaliłem sporo kasy i straciłem wiele czasu na grę. W czasach gimnazjalnych potrafiło sie siedzieć praktycznie cały dzień przy mfo.
Może dlatego jestem tak sfrustrowany gdy widzę jak ta gra upada.
Nadszedł czas odejść - moner skasowany, a z nim 1274 elki, ponad 1k rege i jakieśtam elitarnolegendarne śmieci. Reszta turkowców idzie pod nóż w najbliższych dniach. Zostaje tylko s1, ale chyba też nie na długo, bo i tam robi sie pusto.
czas dac szanse innym. Jeśli tacy jeszcze w.ogóle grają.
Arthes0 - 22-09-2013, 00:43
rozumiem
PoneXis - 22-09-2013, 08:35
Zapraszamy na s5, tam gra trochę odżyła. Po 100 graczy online
Provus - 22-09-2013, 08:59
PoneXis napisał/a: | Zapraszamy na s5, tam gra trochę odżyła. Po 100 graczy online |
w pierwszy dzień od rozpoczęcia rundy... w kolejne dni jest max 40
HyyB - 22-09-2013, 13:24
Tak naprawdę nie chodzi o ilość.
S5 eliminuje "zombie" które nic nie robią poza expem, a takich to nie warto liczyć nawet.
ManiakMFo - 22-09-2013, 22:03
Aż serce sie kroi jak widze że upada gierka mojego dzieciństwa...
Fisz - 23-09-2013, 17:58
Wczoraj się mocno zdziwiłem, gdy zobaczyłem, że jestem w finale na 100 i się zdziwiłem jakim cudem dopiero wtedy zobaczyłem, że pousuwałeś konta.. Trzymaj się!
Illusion - 25-09-2013, 15:45
Moje Top 5 z s3 nawet nie chcę usuwać, wolę sprzedać hahahahaha. Za pisanie na forum nic nie grozi prawda?
HyyB - 25-09-2013, 22:55
Myślałem o sprzedaży, z 2 powodów tego nie zrobiłem:
a) znam "stare" i aktualne ceny kont i jakos nie chciałem sprzedawać konta za bezcen.
b) z wiekszoscią graczy w mfo dogadać sie nie da. Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z opóźnionym umysłowo 13 latkiem, który płaci wyłącznie smsami ( końcu inaczej z komórki mamy trudno by było zapłacić).
Czasami w geście rozpaczy zaczyna oferować doładowanie nie rozumiejąc słowa abonament.
Nie wiem, ja chyba jestem za stary na takich ludzi.
Swoją drogą - gracz Classic. na s3. Sprawdźcie typa.
Illusion - 24-10-2013, 09:37
HyyB napisał/a: | a) znam "stare" i aktualne ceny kont i jakos nie chciałem sprzedawać konta za bezcen. |
HyyB napisał/a: | Nie mam zamiaru prowadzić dyskusji z opóźnionym umysłowo 13 latkiem, który płaci wyłącznie smsami ( końcu inaczej z komórki mamy trudno by było zapłacić). |
Co racja to racja
|
|