My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Ban s4

TrzyStu - 08-10-2013, 16:10
Temat postu: Ban s4
Witam, mam na s4 Postać o nicku Brajan, loguję się tam sporadycznie, (zazwyczaj na turki) zrobiłem ostatnio turka prywatnego, co by sobie gemiki podexspić, wbijam dziś patrze ban , że niby za multi konto, mamo tego , że za multi to jeszcze jako konto dodatkowe, czy wszystko aby na pewno jest ok w tej grze?
Klen - 08-10-2013, 16:35

Siemanko mam ten sam problem i na świecie 4 :)

Mój nick : Antybristler Legenda
zrozum to ze miałem 1300rank i 200pvp i dostałem bana za multi konto a te konta byly kolegów bo grali u mnie często. I Się wkurzyłem jak nie wiem co ta gra schodzi na psy przez GM'ów. Mam na nich wy**bane zrobiłem sobie nowe konto na św1 bo nie grałem i mam nick : Szalony39 i będe grał teraz na św1 bo mam bana na św4 i nie wytrzymam 14 dni bez mfo xd a tak to mogłem rank miec a teraz zaczne na 15 lvl na 0rank i 50pvp omg.

Podrowienia dla Więzienia MFO schodzi na PSY !

I Love Barca <33

TrzyStu - 08-10-2013, 16:46

Klen no nie oszukujmy się ale 1300 ranq to nic takiego a po za tym jak by się logowali u cb raz na ruski rok by nikt nic nie mówił
a u mnie ten typek się ani razu nie logował ani ja u niego i co ban mało tego zostałem potraktowany jako jego boczne koto ... i tu muszę się z tobą zgodzić gra schodzi na psy :D

Lilium - 08-10-2013, 17:18

Klen, nie rozśmieszaj mnie, podszywałeś się za Legolassa, należał ci się ten ban, myślisz że GMowie to idioci?
TrzyStu - 08-10-2013, 18:00

Nie znam sytuacji Klen-a ale tu nie jego temat tylko mój prosił bym jakiegoś admina lub gm-a o wyjaśnienie sprawy , bo nie mam zamiaru kłócić się z GM-em nimfo w zgłoszeniu bo to i tak nigdy do niczego nie prowadzi ;)
Klen - 08-10-2013, 18:30

TrzyStu to są moi przyjaciele codziennie do mnie przychodzą i gramy na swoich komtach ale z gm nimfo nie wygrasz to taki **** że ci ub nie da.
Antybristler - 08-10-2013, 19:09

Akurat bardziej wierzę TrzyStu, niż Tobie Klen.

Jakoś dziwne, że Ty i Twoi "kumple" macie dziwnym zbiegiem okoliczności nicki innych graczy.

@TrzuStu: Czy GM zamknął możliwość składania zażaleń?

TrzyStu - 08-10-2013, 19:39

Nie zamknął, owszem miałem z tym graczem multi alarm na targu ale czy to znaczy że on jest moim multi? jeśli tak to na s1+2 mam nick 300-stuSpartan i mam multialarm z graczem Ricki i proszę o banika :D
Klen - 08-10-2013, 20:30

Ej trzystu ty grałeś na teście? Test.mfo2.pl? Kojarzysz gracza geat co mieliśmy ten sam lvl i nie było drugiej mapy? Xd
TrzyStu - 08-10-2013, 20:37

A no coś kojarzę , dawno to troszkę było , ale to nie miejsce na takie rozmowy :D tutaj próbuję się dowiedzieć co się dzieje z administracją gry , czemu dostałem bana za "multi" i czemu ten GM, który dał mi bana, był na tyle bezczelny, że potraktował mnie jako jakieś konto boczne :/
Tomi - 09-10-2013, 00:57

multi to jest jak najbardziej, kwestia tylko uznania konta głównego/pobocznego.
Z reguły jako główne zostawia się konto o wyższym lv.

TrzyStu - 09-10-2013, 05:34

heh no to fajnie wiedzieć że miałem multi :D ale dobra nie będę się z wami kłócił ;) no to dajcie mi to główne / z resztą napisałem w zażaleniu gmowi że nie zależy mi na ranq itd/ tylko jak będzie z exspem bo miałem 85lv i pare kk exspa w nawiasie ?
Klen - 09-10-2013, 11:01

Tomi, Tomi, , mam sprawę a co zemną? Co z moim niesłusznym banem? :) odpisz tutaj albo na pw bo ci napisałem
TrzyStu - 09-10-2013, 16:03

Nie wiem na jakiej podstawie stwierdziłeś że to moje "multi" i szczerze nie obchodzi mnie to ale zrób coś żeby moje konto nie miało całkowitego bana ;) i jak możesz napisz jak będzie z tym lvl-em :D

PS: a tak swoją drogą to i tak gra schodzi na psy, bo takie bany są śmieszne, a wmawianie mi że mam multi jest nieco żałosne ;)

Tomi - 10-10-2013, 00:00

@Trzystu - zamianę konta do bana negocjuj z GM.
@klen - również poprawnie nałożona kara.