My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Pomoc przy odzyskaniu.

AmateuR - 19-10-2013, 20:30
Temat postu: Pomoc przy odzyskaniu.
Witam, mam wielki problem, czy jest jakaś możliwość odzyskania konta, a mianowicie... Grałem ok. 3-4 lata temu na postaci AmateuR (s3) po czym niestety nie miałem tyle czasu na gre, teraz gdy przypomniałem sobie o grze próbowałem się zalogować lecz moje konto zostało skradzione... Chciałbym je odzyskac. Próbowałem na e-maila ale nie działa, przypuszczam ze został zmieniony. Proszę o odpowiedź i ewentualne informacje dotyczące tej sprawy. Pozdrawiam
Tomi - 20-10-2013, 00:22

Po 3 latach to trochę za późno na zgłoszenie kradzieży...
Napisz mi na PW wszelkie informacje, które mogły by potwierdzić ze postać jest Twoja.

AmateuR - 20-10-2013, 10:58

Tak, wiem że dwa 3 lata to spory okres czasu lecz na prawdę zależy mi na tym koncie. Mam dużo wspomnień związanych z grą a tego nie zabierze mi nikt :) . Prywatną wiadomość wysłałem i wierzę w to ze uda mi się odzyskać swoją własność.
turtles7 - 21-10-2013, 18:55

No to nie masz za ciekawie ...
ja po 2 może 3 latach powróciłem do gry i wszystko było po staremu :P

AmateuR - 21-10-2013, 20:06

No, w dodatku mialem na postaci 8-14k ranka zdobytego uczciwie jako mag :) Starałem się szło mi dość dobrze. Dalej czekam na odpowiedź. Pozdrawiam

[ Dodano: 22-10-2013, 20:58 ]
Tomi, sorry ze pisze tutaj lecz chce wysłać do Ciebie 2 wiadomości i ciągle wiszą w folderze "Do wysłania". Co mam z tym zrobić?