|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Turniej i Zablokuj poziom
Black_32 - 19-11-2013, 17:20 Temat postu: Turniej i Zablokuj poziom Mianowie weszłam dziś na MFO aby trochę poexpć przed turkiem jednak gdy spodlałem pota lvl automatycznie mi się wbił. Myślałem że jak jestem w turnieju (który się już zaczął) to bez wykupienia Zablokuj poziom nadal mogę chodzić po mapie bez ryzyka że lvl się wbije. Nie do końca to rozumie to co teraz będzie, będę walczył w tym przedziale co się zapisałem z niższymi ode mnie lvl ?? To trochę głupie
P.S. Jak bym wiedział że lvl się wbije to wykupił bym tą usługę jednak nie zostałem dobrze o tym poinformowany
Piszę pierwszy raz więc myślę że napisałem w odpowiednim dziele
Teyo - 19-11-2013, 17:26
Porażka... Radzę wykupić Blokade tym co mają expa na - przed 20. Bo będzie walka i wbije lvl za walke..
Bukkake - 19-11-2013, 17:35
najgorsze jest to ze nikt nie był poinformowany co do tego.
Marcel - 19-11-2013, 19:32
A skad mieli wiedziec ze wkradl sie jakis blad?
Black_32 - 19-11-2013, 19:51
Przez głupie nie dopracowanie adminów musimy cierpieć to jest niedopuszczalne jak mają wprowadzić jakąś zmianę to niech wprowadzają ale dlaczego my musimy za to obrywać bo nawet nie wiedzieliśmy co dokładnie ma się zmienić i jak to ma dokładnie wyglądać. Przepraszam ale wkurzyło mnie to ponieważ nie powalczę już w turku a wiele pracy włożyłem w tą postać
Dlatego zwracam się do adminów jeżeli możecie cofnijcie wszystkie postacie które dostały exp a są w turku i napiszcie dokładnie jak mają wyglądać wasze zmiany bo przez to dochodzi do nieporozumień
Marcel - 19-11-2013, 20:05
Widzisz.. Ja i na pewno wielu graczy pomyslalo ze mogl sie wkrasc jakis blad po takich zmianach i nie wychdzili przed miasto Tomi jest naprawde dobry i robi wszystko zeby wam dopasowac ale coz.. niestety jest blad i chuj dupe strzelil
chadrian - 19-11-2013, 21:03
Black_32 napisał/a: | Przez głupie nie dopracowanie adminów musimy cierpieć to jest niedopuszczalne jak mają wprowadzić jakąś zmianę to niech wprowadzają ale dlaczego my musimy za to obrywać bo nawet nie wiedzieliśmy co dokładnie ma się zmienić i jak to ma dokładnie wyglądać. Przepraszam ale wkurzyło mnie to ponieważ nie powalczę już w turku a wiele pracy włożyłem w tą postać
Dlatego zwracam się do adminów jeżeli możecie cofnijcie wszystkie postacie które dostały exp a są w turku i napiszcie dokładnie jak mają wyglądać wasze zmiany bo przez to dochodzi do nieporozumień |
wszystko było dokładnie znane i każdy kto umie czytać wiedział co będzie zmieniane... poza tym nie sraj ogniem bo jak można było to przewidzieć???? ciesz się, że są jakiekolwiek zmiany, mogłeś wykupić blokadę lv i guzik by cię to obchodziło. A teraz z łaski swojej poczekaj na decyzję i odpowiedź Tomiego i nie spamuj forum bo to ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić
Bukkake - 19-11-2013, 21:09
w sumie panowie wyżej mają rację , Tomi pewnie wszystko odkręci , mogą ponosić nerwy no ale trzeba czekać,.
Teyo - 19-11-2013, 21:11
chadrian napisał/a: | Black_32 napisał/a: | Przez głupie nie dopracowanie adminów musimy cierpieć to jest niedopuszczalne jak mają wprowadzić jakąś zmianę to niech wprowadzają ale dlaczego my musimy za to obrywać bo nawet nie wiedzieliśmy co dokładnie ma się zmienić i jak to ma dokładnie wyglądać. Przepraszam ale wkurzyło mnie to ponieważ nie powalczę już w turku a wiele pracy włożyłem w tą postać
Dlatego zwracam się do adminów jeżeli możecie cofnijcie wszystkie postacie które dostały exp a są w turku i napiszcie dokładnie jak mają wyglądać wasze zmiany bo przez to dochodzi do nieporozumień |
wszystko było dokładnie znane i każdy kto umie czytać wiedział co będzie zmieniane... poza tym nie sraj ogniem bo jak można było to przewidzieć???? ciesz się, że są jakiekolwiek zmiany, mogłeś wykupić blokadę lv i guzik by cię to obchodziło. A teraz z łaski swojej poczekaj na decyzję i odpowiedź Tomiego i nie spamuj forum bo to ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić |
Nie każdy ma na blokadę lvl. Po co napinacie, nic tym nie wniesiecie...
Wystarczyło zauważyć, że turniej nie został przeniesiony do trwających i jest coś nie tak...
Zmiany zostały wgrane na test mfo, lecz turnieje nie były testowane więc wydawało się wszystko oke .
Ps. Nie skaczcie do Tommiego Bo to dla nas jak i dla niego jest nowość .. Nie mógł wiedzieć że się coś takiego stanie. Czekamy na Info ;D
Bukkake - 19-11-2013, 21:39
Coco Jambo i do przodu..
TrzyStu - 20-11-2013, 17:48
Teyo napisał/a: | Porażka... Radzę wykupić Blokade tym co mają expa na - przed 20. Bo będzie walka i wbije lvl za walke.. |
hahaha i to mi się podoba... forum będzie pękać w szwach
[ Dodano: 20-11-2013, 17:51 ]
Marcel napisał/a: | Widzisz.. Ja i na pewno wielu graczy pomyslalo ze mogl sie wkrasc jakis blad po takich zmianach i nie wychdzili przed miasto Tomi jest naprawde dobry i robi wszystko zeby wam dopasowac ale coz.. niestety jest blad i chuj dupe strzelil |
heh to chyba jedyna sensowna wypowiedź jaką dziś przeczytałem na tym forum
[ Dodano: 20-11-2013, 17:53 ]
chadrian napisał/a: | wszystko było dokładnie znane i każdy kto umie czytać wiedział co będzie zmieniane... poza tym nie sraj ogniem bo jak można było to przewidzieć???? ciesz się, że są jakiekolwiek zmiany, mogłeś wykupić blokadę lv i guzik by cię to obchodziło. A teraz z łaski swojej poczekaj na decyzję i odpowiedź Tomiego i nie spamuj forum bo to ci nie pomoże a jedynie może zaszkodzić |
Popieram
Maly Cros - 20-11-2013, 21:26
Ja tam nie narzekam bo przed wyjściem z miasta zawszę paczę z kim walczę i inni gracze jakiego maja przeciwnika i zobaczyłem że puchar nie został rozpoczęty
Teyo - 23-11-2013, 20:34
Mam małe pytanie, podejrzewam iż gracze którym wbiło np 150 lvl z 140 lvl i rozdali sobie staty, Tomi cofnął im lvl i statty pozostały z 150lvl . Mógłbyś to sprawdzić tomi ?
Tomi - 02-12-2013, 20:36
Teyo napisał/a: | Mam małe pytanie, podejrzewam iż gracze którym wbiło np 150 lvl z 140 lvl i rozdali sobie staty, Tomi cofnął im lvl i statty pozostały z 150lvl . Mógłbyś to sprawdzić tomi ? |
staty też były cofane
|
|