|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Martwe my-fantasy
Edzio_4k - 03-12-2013, 19:07 Temat postu: Martwe my-fantasy Widać mądrości tomiego i spółki doprowadziły tą grę do takiego stanu jak myślałem. W 2011 liczba graczy zaczęła gwałtownie maleć a admini to zignorowali. Nawet nie uaktualnili głównej mapy świata gry do poziomu map Salamandrii... Dziś mfo2 to już martwa gra przeglądarkowa nie mająca szans na rynku... zresztą mfo3 też szału nie robi przy konkurencji, która wyciąga po 4 000 graczy online... Tak więc kiedy geniusz tomi postanowi skasować tę grę?? Trupa nie da się już reanimować. Gdyby nie gracze, który się jeszcze logują na tą grę z dawnej sympatii to na takim świecie 4 nie było by góra 20 graczy online (w piątek wieczorem) tylko 10... Poza tym dawniej (lata 2006-2010) stanowiska GM pełniły dzieci, które chroniły przelewaczy rankingu na świecie 1 i 2 dzięki temu ci pajace mają ponad 25k punktów. Może teraz przy takiej ilości graczy powinno się znieść regulamin dotyczący przelewania rankingu, złota i multikont?? Oraz te głupie limity cen na targu. I zakończę gimnazjalnym pozdrowieniem bo taki już jest poziom tej gry...
Pozdro & poćwicz tomi
Pan i wladca - 04-12-2013, 01:04
Idź sobie grać na s3. Jak ci się nie podoba to nie graj wcale.
KisS - 04-12-2013, 11:46
Pan i wladca napisał/a: | Idź sobie grać na s3. Jak ci się nie podoba to nie graj wcale. |
Nie obrażaj wszystkich jak leci ....
To, że mfo upadło każdy wie i nic na to nie poradzimy
Pan i wladca - 04-12-2013, 15:15
Pokaż mi którym słowem kogoś tutaj obraziłem? Na s3 możNa przelewać rank, golda, nie ma limitów cen i można mieć multikonta.
Myślałem, że jesteś bardziej ogarnięty.
|
|