|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Dziękujemy Tomi
paladyn32 - 05-02-2014, 06:48 Temat postu: Dziękujemy Tomi Dzięki tomi za wysłuchanie i przeanalizowanie naszych próśb no i oczywiście za ich wykonanie.
Dzięki Tomi:)
Podpisujcie jeśli dziękujecie.(jeśli podobają wam się nowości)
HeienekeN - 05-02-2014, 10:16
Ja mam tylko pytanie do Tomiego , bo z tego co pamietam to kiedys w planach bylo wprowadzenie dodatkowej mikstury dla poziomow 1-9 , gdyz ciezko gra sie teraz magiem na tych lvlach , bez kaktusow , to jest niemozliwe wygrac z osoba majaca atrybuty i mag skazany jest na porazke . Pytanie moje brzmi , czy cos z tym w koncu bedzie zrobione : )
Pan i wladca - 05-02-2014, 11:47
na 5-9 ma mniejsze szanse, natomiast na 10-13 to mag dyktuje warunki. Jest dobrze jak jest, poza tym o ile dobrze pamiętam to na 6lv magowie mieli najwięcej ranku.
HeienekeN - 05-02-2014, 12:03
Pan i wladca napisał/a: | na 5-9 ma mniejsze szanse, natomiast na 10-13 to mag dyktuje warunki. Jest dobrze jak jest, poza tym o ile dobrze pamiętam to na 6lv magowie mieli najwięcej ranku. |
W 30 turach owszem , mag mial sporo ranqa , ale tomi mial wprowadzic kiedys tam poty co regeneruja 50 mp , moim zdaniem , dobry pomysl , mozna to nawet wprowadzic do 14 lvla .
chadrian - 05-02-2014, 12:44
dzięki Tomi za ostatni update
voranek69 - 05-02-2014, 12:57
Problem z poruszaniem się w kraterze minął, dzieki wielkie !
Czas na szóste przejście
Alanov - 05-02-2014, 13:46
Cytat: | W 30 turach owszem , mag mial sporo ranqa , ale tomi mial wprowadzic kiedys tam poty co regeneruja 50 mp , moim zdaniem , dobry pomysl , mozna to nawet wprowadzic do 14 lvla . |
Pomyśl zanim coś napiszesz... Przecież to nie ma żadnego sensu. Tym sposobem tylko przedłużysz żywotność woja, więc magom będzie jeszcze gorzej... (woj > mag)
Jedyne rozwiązanie jakie by mogło pomóc to odebranie magom możności leczenia miksturami życia, a wojom miksturami many, ba! i gemami. Oczywiście wpierw należałoby to porządnie przetestować, zmienić też trochę system działania inteligencji (patrz limit mikstur), żeby na każdym poziomie obie strony miały mniej więcej po równo, bo w obecnej konfiguracji woj ma zawsze przewagę ilości leczeń. Od dawien dawna czekam na zmiany tego typu, ale i tak się nie doczekam : /
@topic
Dziękujemy adminowie! : D
HeienekeN - 05-02-2014, 14:07
Alanov napisał/a: | Cytat: | W 30 turach owszem , mag mial sporo ranqa , ale tomi mial wprowadzic kiedys tam poty co regeneruja 50 mp , moim zdaniem , dobry pomysl , mozna to nawet wprowadzic do 14 lvla . |
Pomyśl zanim coś napiszesz... Przecież to nie ma żadnego sensu. Tym sposobem tylko przedłużysz żywotność woja, więc magom będzie jeszcze gorzej... (woj > mag)
Jedyne rozwiązanie jakie by mogło pomóc to odebranie magom możności leczenia miksturami życia, a wojom miksturami many, ba! i gemami. Oczywiście wpierw należałoby to porządnie przetestować, zmienić też trochę system działania inteligencji (patrz limit mikstur), żeby na każdym poziomie obie strony miały mniej więcej po równo, bo w obecnej konfiguracji woj ma zawsze przewagę ilości leczeń. Od dawien dawna czekam na zmiany tego typu, ale i tak się nie doczekam : /
@topic
Dziękujemy adminowie! : D |
Nie do konca tak jest , wprowadzenie dodatkowej misktury zarowno dla woja jak i maga jest z korzyscia dla obu profesji , tu masz racje , ale wyobraz sobie , ze mag nie ma zbyt duzego pola namewru ze statystykami na tych poziomach , na 10 lvl wchodza kaktusy i tylko to ratuje maga przed porazka . Mysle co pisze , bo taki tez byl pomysl Tomiego kiedys z tego co pamietam .
Alanov - 05-02-2014, 14:19
Tylko przełóż to na ilość leczeń. Woj posiadając dostęp do takiej mikstury ma kolejne 12 leczeń na swoją korzyść. Mag te 200MP wykorzysta mniej więcej na 7 ataków i 7 leczeń. Te 7 ataków (przyjmijmy, że trafione) zmusi wojownika do uleczenia się całe 3-4 razy. To po prostu nie ma prawa bytu.
HeienekeN - 05-02-2014, 14:22
Zawsze na jakims lvlu dana profesja ma przewage , lecz procz 1-14 glownie ma ja mag , pozniej na poziomie 220+ ma ja caly czas woj .
Luzaq - 05-02-2014, 14:42
Cześć
Mam pytanie, czy jak wykupi się usługę "Wyłącz ataki potworów" to jest tak, że trwa ona 10 minut, że np kupię tą usługę o 14:40 wyloguje się i zaloguje się załóżmy o 15 to już tej usługi nie będzie? Czy te 10 minut leci tylko wtedy gdy jestem online?
MiT - 05-02-2014, 15:06
Pan i wladca napisał/a: | na 5-9 ma mniejsze szanse, natomiast na 10-13 to mag dyktuje warunki. Jest dobrze jak jest, poza tym o ile dobrze pamiętam to na 6lv magowie mieli najwięcej ranku. |
bohunek zależy kto jak gra, równe szanse są chociaż wg mnie wojownik lucker bije maga
no ale jak wspomniałem kto co lubi
Dzięki Tomi że interesujesz się jeszcze
Grajcz - 05-02-2014, 17:58
Pozytywnie mnie zaskoczyło jak się zalogowałem, miła odmiana w mfo.
Anonymous - 05-02-2014, 18:35
Już lepiej to wygląda w tym profilu
MiT - 05-02-2014, 19:07
Wgl fajnie jest profil zrobiony, nie muszę już najeżdżać tylko elegancko podane na tacy, pomysł jak najbardziej pozytywny. A jak komuś się nie podoba to już jego problem Czekamy na więcej takich odmianek Tomi
|
|