|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Hyde Park - nie jestem w stanie rzucić papierosy
zimny - 08-02-2014, 22:01 Temat postu: nie jestem w stanie rzucić papierosy chciałbym rzucić palenie, bo moja mama, która pali 30 lat właśnie miała zawał, doktor ogłosił, że przyczyną są właśnie szlugi.
Pay2Kill - 08-02-2014, 22:31
,, W rzucaniu palenia najważniejsza jest wola rzucającego "
Antybristler - 08-02-2014, 22:42
Przerzuć się na e-fajki
A i od papierosów się nie rośnie, a jak nie urośniesz to żadna dziewczyna Cię nie będzie chciała.
Ja nigdy nie paliłem i mam całe 1,6m wzrostu, a gdybym palił to bym miał pewnie 1,3m
chadrian - 08-02-2014, 22:48
e-papierosy są jeszcze bardziej szkodliwe mimo tego, że w mediach nie jest to ogłaszane. Jeżeli nie jesteś w stanie rzucić sam papierosów-> nie rób tego że do dzisiaj nie palę bo to błąd, tylko staraj się wypalać coraz mniej-> w aptece są różne dostępne środki, nie będę ich wymieniał aby nie robić reklamy
kostro - 09-02-2014, 00:15
Antybristler napisał/a: | Przerzuć się na e-fajki
A i od papierosów się nie rośnie, a jak nie urośniesz to żadna dziewczyna Cię nie będzie chciała.
Ja nigdy nie paliłem i mam całe 1,6m wzrostu, a gdybym palił to bym miał pewnie 1,3m | małe jest piękne
Prosta rada jak masz przy filtrze to go rzucasz i gotowe to pomaga i tak z każdym razem
MiT - 09-02-2014, 17:53
zapisz się do psychologa albo na terapię jakąś
e-fajki, szlugi itd są świństwem !! lepiej zjedz sobie warzywko jakieś, marchewkę czy coś, witamin zawsze przybędzie
|
|