|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Konta wlasne na tym samym poziomie.
HeienekeN - 09-02-2014, 11:52 Temat postu: Konta wlasne na tym samym poziomie. Konta na tym samym poziomie.
Moim zdaniem , połączenie sprzyja przelewaniu ranqa . Mowa tutaj o turniejach .
Niby to nie jest traktowane jako przelew , jednak walki , sa jakie sa ... Wiadomo, ze majac 2 konta na tym samym lvlu daje to duza przewage nad innymi graczami .. Mozna sie wypowiedziec na ten temat , lub chociaz uczciwosc walk na tym poziomie , no bo to sa ewidentne przelewy wypaczajace gre .
Alanov - 09-02-2014, 12:23
Może dodać jakiś alert podczas dołączania do turnieju, żeby nie mogło być dwóch postaci jednego gracza w danym przedziale poziomowym?
HeienekeN - 09-02-2014, 12:50
Alanov napisał/a: | Może dodać jakiś alert podczas dołączania do turnieju, żeby nie mogło być dwóch postaci jednego gracza w danym przedziale poziomowym? |
Chociazby , albo , zeby postacie jednego gracza nie mogly miec tego samego poziomu.
Alanov - 09-02-2014, 13:10
HeienekeN napisał/a: | Chociazby , albo , zeby postacie jednego gracza nie mogly miec tego samego poziomu. |
Tyle, że turnieje dopuszczają różne poziomy, więc to nic nie zmieni ; P
HeienekeN - 09-02-2014, 14:32
No to w jednej grupie nie moga byc konta tego samego gracza/
MiT - 09-02-2014, 14:38
Jestem tego samego zdania co ty HeienekeN, bo zauważyłem że min. JOE, Chrome, Avesome mają dwa konta na jednym lv w turkach i daje im to przewagę oraz możliwość faworyzowania sobie w ranku jednego konta. Z jednej strony to nie sprawiedliwe, ale z drugiej można sobie trochę poszaleć
W turku dałbym możliwość uczestniczenia jednym kontem z dwóch, ale nie wiem co na to administracja
HeienekeN - 09-02-2014, 14:59
Zapisze sobie dzisiejsza date , bo pierwszy raz sie zgadzamy ...
Antybristler - 09-02-2014, 15:26
Połączenie światów było zapowiedziane. Ktoś Wam bronił zrobić dodatkowe konta i po połączeniu mieć korzyści?
Żal Wam tyłki ściska i tyle.
Alanov - 09-02-2014, 15:57
Cytat: | Połączenie światów było zapowiedziane. Ktoś Wam bronił zrobić dodatkowe konta i po połączeniu mieć korzyści?
Żal Wam tyłki ściska i tyle. |
Tak, regulamin.
Antybristler - 09-02-2014, 16:01
I weź tu dyskutuj z ludźmi, którzy czytać ze zrozumieniem nie potrafią...
Anonymous - 09-02-2014, 17:24
Gracz który ma dwa konta w turnieju wybiera sobie jedną z dwóch postaci która ma 'zajść' dalej, tj. np. finał, przeważnie wybiera tą lepszą która ma lepsze eq, gemy itd, także nie wiem o co tu się rozchodzi bo na pewno gracze celowo nie przelewają sobie rankingu w turnieju. Zwycięzca ma być jeden, i kogo obchodzi kto nim będzie, serio macie ból...
HeienekeN - 09-02-2014, 18:01
Prain napisał/a: | Gracz który ma dwa konta w turnieju wybiera sobie jedną z dwóch postaci która ma 'zajść' dalej, tj. np. finał, przeważnie wybiera tą lepszą która ma lepsze eq, gemy itd, także nie wiem o co tu się rozchodzi bo na pewno gracze celowo nie przelewają sobie rankingu w turnieju. Zwycięzca ma być jeden, i kogo obchodzi kto nim będzie, serio macie ból... |
Na prawde , przykladowe walki zemsty demona na 230 lvlu , czy ty SERIO MYSLISZ , ZE TA WALKA JEST UCZCIWA ?! ***** pomysl troche ....
Anonymous - 09-02-2014, 19:18
Ale co ty tu piszesz o uczciwości skoro są to jego dwie postacie i jedna z nich musi odpaść, co za różnica w jaki sposób do tego dojdzie...
MiT - 09-02-2014, 19:49
Widzisz prain, są tacy co im przeszkadza i dążą do czegoś, ale są też tacy, którzy są ograniczeni i boją się zmian
paladyn32 - 09-02-2014, 20:03
a co się na targu dzieje gracze miedzy sobą takie sumki przelewają z konta na konto (swoje 2-3 konta i robią co chcą)
porażka tu trzeba zahira i tamtej kadry
|
|