|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Exp z bossów
Spicer - 16-02-2014, 12:18 Temat postu: Exp z bossów Chodzi o zwiększenie pt. doświadczenia z bossów... za walkę pvp wygrywam ponad 1kk expa, a za najsilniejszego bossa w grze prawie o połowę mniej ;( nawet gdy w tym momencie przechodzę grę po raz drugi, exp z wojownika ciemności jest mniejszy od tego z walki z graczem..To są w końcu najsilniejsze bossy w grze, exp powinien być równy tej randze, nawet 15-10kk a nie 700k ;/
Antybristler - 16-02-2014, 12:38
Był już kiedyś taki temat, ale znaleźć nie mogę.
W każdym razie Tomi napisał, że nie będzie to zmieniane.
MiT - 16-02-2014, 14:27
Oj tam oj tam, zawsze się odzywają jak problem ich dotyczy. Dacie sobie radę z expieniem, inni dawali to wy też. Osiągnięcie wymarzonego celu nigdy nie może być łatwe. A poza tym w prezie na s1 sam napisałeś że grę można przejść za mfy. Wydałeś ich pewnie więcej niż tysiąc na pokonanie graczy w chamski sposób, to sobie dasz radę z expieniem..
Grajcz - 16-02-2014, 15:45
Tu nie chodzi o expienie, nawet jakby boss dawał 10 mln expa to nawet nie jest 1/3 poziomu.
Chodzi o to że nagrody za bossy są nieadekwatne, równie dobrze można je całkiem usunąć skoro są tak śmieszne.
Anonymous - 16-02-2014, 15:51
Grajcz napisał/a: | Tu nie chodzi o expienie, nawet jakby boss dawał 10 mln expa to nawet nie jest 1/3 poziomu.
Chodzi o to że nagrody za bossy są nieadekwatne, równie dobrze można je całkiem usunąć skoro są tak śmieszne. |
To nie chodź na nie skoro twierdzisz, że można je usunąć i będziesz miał problem z głowy .
Alanov - 16-02-2014, 16:12
Bossowie mają dawać znacznie więcej niż potwory, tak to działa i jest ok. PvP to zupełnie inna bajka.
Spicer - 16-02-2014, 17:05
boss to boss, a pvp to pvp... no coś takiego... Po prostu jak dostałem za najsilniejszego bossa w grze 600k expa to pomyślałem sb, że to tyle za ile mam za 1 expienie na polanie kaktusów na moim 70 lv.... zupełnie nieadekwatne do tej rangi.
Cytat: | Oj tam oj tam, zawsze się odzywają jak problem ich dotyczy. Dacie sobie radę z expieniem, inni dawali to wy też. Osiągnięcie wymarzonego celu nigdy nie może być łatwe. A poza tym w prezie na s1 sam napisałeś że grę można przejść za mfy. Wydałeś ich pewnie więcej niż tysiąc na pokonanie graczy w chamski sposób, to sobie dasz radę z expieniem.. |
Jak zwykle nic wspólnego z tematem i jak już Ci wcześniej pisałem, jeśli masz do mnie jakiś problem, podaj mi swojego fb, a nie przy każdym temacie wywlekasz swoje sapy.
HeienekeN - 16-02-2014, 18:34
Spicer napisał/a: | boss to boss, a pvp to pvp... no coś takiego... Po prostu jak dostałem za najsilniejszego bossa w grze 600k expa to pomyślałem sb, że to tyle za ile mam za 1 expienie na polanie kaktusów na moim 70 lv.... zupełnie nieadekwatne do tej rangi. |
Od kiedy ty masz jakies konto 70 lvl ?
v_v - 16-02-2014, 18:45
gdyby dać wiecej expa za bossy to osoby ktore przeszly gre 2+ razy bedą narzekać ze nie maja za to expa nigdy nikomu nie dogodzisz
MiT - 16-02-2014, 19:21
Spicer napisał/a: | boss to boss, a pvp to pvp... no coś takiego... Po prostu jak dostałem za najsilniejszego bossa w grze 600k expa to pomyślałem sb, że to tyle za ile mam za 1 expienie na polanie kaktusów na moim 70 lv.... zupełnie nieadekwatne do tej rangi.
Cytat: | Oj tam oj tam, zawsze się odzywają jak problem ich dotyczy. Dacie sobie radę z expieniem, inni dawali to wy też. Osiągnięcie wymarzonego celu nigdy nie może być łatwe. A poza tym w prezie na s1 sam napisałeś że grę można przejść za mfy. Wydałeś ich pewnie więcej niż tysiąc na pokonanie graczy w chamski sposób, to sobie dasz radę z expieniem.. |
Jak zwykle nic wspólnego z tematem i jak już Ci wcześniej pisałem, jeśli masz do mnie jakiś problem, podaj mi swojego fb, a nie przy każdym temacie wywlekasz swoje sapy. |
Jak nie łączysz faktów to może czas poprawić pracę mózgu ? A z tego co pamiętam to straszna cisza była z twojej strony jak się Ciebie spytałem czy masz problem jakiś, więc sobie daruj kozaczenie w necie, bo takie zagrywki są typowo dziecinne.
Mfo 2 nie będzie już raczej rozwijane pod kątem bossów i innych rzeczy z tego co widzę po kilku latach. Jak Ci coś przeszkadza to idź na mfo 3 - fajna gierka, polecam ją każdemu.
Spicer - 16-02-2014, 19:46
Cytat: | Od kiedy ty masz jakies konto 70 lvl ? |
na s3 mam ^^
a skoro nic nie ma być zmieniane to zamknijcie również pozostałe tematy o pomysłach na dalszy rozwój gry...przynajmniej MiT nie będzie miał gdzie spamować a najlepiej zabijcie to nim złoży jaja
Devorels - 16-02-2014, 19:46
Tak czy siak powinni zwiększyć expa Bo gówno się dostaje od nich
Spicer - 16-02-2014, 19:51
No taka prawda...Boss to ma być BOSS ! 10 razy trudniejszy do uwalenia ale za to drop sowitszy
Alanov - 16-02-2014, 20:57
Cytat: | No taka prawda...Boss to ma być BOSS ! 10 razy trudniejszy do uwalenia ale za to drop sowitszy |
Aha czyli:
Potwór - 10k
Boss - 700k
to według Ciebie nie jest sowitszy drop?
Jedyne 70x więcej...
chadrian - 17-02-2014, 13:23
poza tym nie zgadzam się, ze stwierdzeniem, że boss jest trudniejszy od potworków, krateru nie szło przejść a bossa bez problemu się biło
|
|