My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Przelewy S5.

Muffin - 07-06-2014, 11:20
Temat postu: Przelewy S5.
Gracze świata 5 nie ładnie się zachowują w stosunku do innych graczy i regulaminu.
Cytat:
Zastrzegamy sobie prawo do odebrania nagród osobom, które osiągnęły zwycięstwo w sposób nieuczciwy, łamiąc regulamin gry, wykorzystując błędy itp.

Dzień: 07.06.2014 godzina: 12.00+
Przelew ranku przez:
- I am the Legend
- Napalony_pvp

Proszę pilnie sprawdzić logi walk tych graczy.
Wychodząc z miasta gracze chowali się, umawiali na dziwne pola po czym jeden z nich ciągle tracił rank. Ewidentny przelew, gdy to zauważyłem spłoszyli się i uciekli.

Nie ładnie ;)

Pay2Kill - 07-06-2014, 12:55

Ewidentny przelew. Ja bym zbanowal wszystkich. Przecież uciekanie przed graczem i nie możność wejścia do miasta jest przestępstwem. Pozdrawiam #Bless

[ Dodano: 07-06-2014, 13:57 ]
Dodatkowo cieszę się że zaznaczyles moment w którym stoimy na dwóch różnych polach (to się nazywa w grach on Line telekill'em)

Muffin - 07-06-2014, 13:43

Uciekanie? Stoczyliście ponad 3 walki z czego wszystkie przegrane przez Napalonego.
Walki toczyły się przed miastem, przy górach.
Nalegam na sprawdzenie logów.

Pay2Kill - 07-06-2014, 14:58

3 walki w tym 2 wygrane przeze mnie 1 przez niego. Idź dziecko na obiad lepiej
Devorels - 07-06-2014, 15:22

hahaha przelewy ?

Stary szczerze to my z bless mamy z 20 walk ^^ Z tego ja z 10 x wygrałem i 10 x przegrałem coś około tego ^^
To nie są dziecko przelewy ^^ Nie ma z kim walczyć dużo am pvp ja też więc się atakujemy jak jest okazja ^^

Po za tym dzisiaj ja przegrałem z nim z 6x to znaczy że to był przelew ? :(

Shark - 09-06-2014, 15:47

Muffin, weź stąd wyjdź, na podstawie 3 walk na świecie PVP chcesz kogoś zbanować? Jak ja miałem dobry dzień, to walczyłem i 6x z tym samym graczem i ciągle wygrywałem, bo go łapałem na polu. Nalegać to sobie możesz w domu, czy chcesz ziemniaki, czy ryż na obiad.